Brașov. De astazi circulă telecabinele Kanzel si Tâmpa. Vezi tarifele și programul

Last Updated on iunie 19, 2020 Primăria Brașov anunță că de astăzi circulă telecabinele Kanzel si Tâmpa.

Conform unei informări a operatorului de transport pe cablu, Ana Teleferic, de astazi au fost puse în circulație telecabina Kanzel (Poiana Brasov – Postavarul) si telecabina Tâmpa.
Brașov. De astazi circulă telecabinele Kanzel si Tâmpa. Vezi tarifele și programul 1

Cele doua telecabine vor circula, cel putin in prima perioada, de joi pana duminica, in intervalul orar 9.00-16.00. Reprezentanții firmei de transport pe cablu fac un apel la cei care vor sa utilizeze cele doua telecabine sa respecte regulile pentru reducerea riscului de raspandire a coronavirusului, inclusiv cele de distanțare sociala si de purtare a maștii.

În această perioada numarul de persoane care pot urca in aceeasi cabina a fost redus, astfel in telecabina Kanzel pot urca maxim 12 persoane, iar în telecabina Tâmpa, maxim 7.

Tarifele sunt urmatoarele: Telecabina Kanzel – tarif urcare sau coborare adulti: 25 lei, tarif urcare sau coborare copii: 12 lei, tarif urcare și coborâre 35 de lei adulți, 20 de lei copii; Telecabina Tâmpa – tarif urcare sau coborare adulti: 10 lei, tarif urcare sau coborare copii: 6 lei, tarif urcare și coborâre 18 lei adulți, 10 lei pentru copii

Previous Story

Brașov. George Scripcaru, despre transformarea zonei Star – Modarom în zonă pietonală. „Segmentul Bulevardului Eroilor din dreptul Colegiului Național Unirea va fi avea o vegetație abundentă…”

Next Story

Andrei Caramitru: „De când cu relaxarea a pleznit covid-ul in Brasov dar și Prahova și Constanta. Vrem sa ne distram și sa aruncam cu banii pe fereastra, frate! Paranghelia, manelele și prostia costă vieți. Multe”