Brașov. Virginia: „Ce făceați mă ieri cate 12 la masă pe Republicii? Dar voi patronii de restaurante??? Nu va ajunge ma cat ați stat închiși? E reglementare de 4 la masa? Pai pune-i … patru la masa si distanta care trebuie. Pune-ți ospătarul ala sa poarte masca corect. De ce ma unii înțeleg si respecta si alții nu? Bai nene si io aș vrea …”

Last Updated on iunie 15, 2020 Veselie mare la terasele din Centrul Brașovului. Cum să se îmbolnăvească chiar ei care stau câte 12 la o masă, fără distanțare corectă? Cum să se îmbolnăvească fix de la chelnerița care poartă mască șmecherește? Nu se poate așa ceva. Numărul mare de cazuri din ultima perioadă este așa, inexplicabil.

Pe Facebook, Virginia A. a scris: „ (…) Ce făceați ma ieri cate 12 la masă pe Republicii? Dar voi patronii de restaurante??? Nu va ajunge ma cat ați stat închiși? E reglementare de 4 la masa? Pai pune-i … patru la masa si distanta care trebuie. Pune-ți ospătarul ala sa poarte masca corect. De ce ma unii înțeleg si respecta si alții nu?

Brașov. Virginia: „Ce făceați mă ieri cate 12 la masă pe Republicii? Dar voi patronii de restaurante??? Nu va ajunge ma cat ați stat închiși? E reglementare de 4 la masa? Pai pune-i ... patru la masa si distanta care trebuie. Pune-ți ospătarul ala sa poarte masca corect. De ce ma unii înțeleg si respecta si alții nu? Bai nene si io aș vrea ...” 1

Bai nene si io aș vrea la terasa cu prietenii, dar ma abțin. Merg cu fiica-mea sau cu vreo prietena, atât. Si io aș vrea harmalaie pe munte dar ma abțin. Si io aș vrea sa organizez concerte dar o voi face doar in condițiile in care locația are capacitatea de distanțare si poate asigura condiții de desfășurare a concertului fără riscuri.

Si nu fac asta ma de frica ci pentru ca sunt responsabila, pentru ca eu cred ca doar așa putem scăpa de nenorocirea asta. Fiind responsabili.

Eram la un pas de a fi ok? Si? Am ales sa ne facem nevoile pe cele trei luni grele…Ca ce? Ca ne-am saturat? Hai ca au început sa trimită bolnavii la Ploiesti, la Mures…stam bine! Si ce o sa mai stam, iar, in case…ca poate va era dor!

Iar voi doctorițele si asistentele ce vreți sa lase asimptomaticii acasă, fetelor vedeți-va de munca voastră sau haideți cu mine sa le ducem mâncare la izolații care sunt presupuși a avea covid si sa vedeți cum va sta inima când nu ii găsiți acasă!!!

Intre bolnavi nu sunt doar medici sau profesori (…). Credeți ca stau aia in carantina acasica? Va zic io. Nu!!!”

Previous Story

Brașov. Radu Hossu: „Vă pot spune mai multe despre lupta Scripcaru – Coliban. După 16 ani de mandat, Scripcaru cu toată puterea lui pare ușor perimat. Îmbătrânit. Și parcă și plictisit de rolul pe care-l joacă-n urbe. Prima dovadă clară de crăpătură-n zidul impenetrabil ce și l-a construit în ani de bătălii politice a fost …”

Next Story

Focar Brașov. Consilierul Cristian Macedonschi îi cere ajutorul lui Raed Arafat pentru stoparea epidemiei de coronavirus din oraș. „Vă invit să veniți la Brașov si să ajutați administrația brașoveana să aplice protocoalele de siguranță și să informeze cetățenii coerent si corect despre riscurile pandemiei”