Focar Brașov. Consilierul Cristian Macedonschi îi cere ajutorul lui Raed Arafat pentru stoparea epidemiei de coronavirus din oraș. „Vă invit să veniți la Brașov si să ajutați administrația brașoveana să aplice protocoalele de siguranță și să informeze cetățenii coerent si corect despre riscurile pandemiei”

Last Updated on iunie 15, 2020 Consilierul local Cristian Macedonschi cere ajutorul Guvernului pentru stoparea epidemiei de coronavirus la Brașov. Primăria a dispărut din acțiune odată cu relaxarea măsurilor. Brașovul a ajuns la 1022 de persoane infectate cu coronavirus.

Cristian Macedonschi: „Dragi brașoveni,
Având în vedere creșterea alarmantă a cazurilor de #COVID-19 la Brașov m-am hotărât să scriu o scrisoare deschisă echipei care gestionează situația pe plan național pe care am expediat-o via e-mail in această dimineață.

Focar Brașov. Consilierul Cristian Macedonschi îi cere ajutorul lui Raed Arafat pentru stoparea epidemiei de coronavirus din oraș. „Vă invit să veniți la Brașov si să ajutați administrația brașoveana să aplice protocoalele de siguranță și să informeze cetățenii coerent si corect despre riscurile pandemiei” 1

Scrisoare deschisă‼️
Stimați membrii ai Grupului de Comunicare Strategică,
Stimate domnule ministru Dr. Nelu Tataru,

Stimate domnule Secretar de Stat Dr. Raed Arafat,

Stimate domnule Secretar de Stat
Dr. Horațiu Moldovan,

vă scriu această scrisoare in calitate de cetațean implicat căruia îi pasă de Brașov și de Romania.

Sunt implicat activ in viata comunității brașovene si dețin funcția de consilier local din partea minoritații germane – organizația FDGR Brașov – din 2012.

In ultimile 2 săptămani au crescut alarmant cazurile de imbolnăviri cu COV-SARS 2 și acest fapt m-a determinat să apelez la domniile voastre să vă aplecati asupra situației de la Brașov.

Suntem județul nr. 1 la creștere de cazuri Covid19 si locul 3 ca pe țara dupa Suceava si București.

Ați dat dovadă de implicare si profesionalism in această criză si de aceea vă rog frumos să ne ajutați la Brasov să depașim cu bine aceasta situație dificilă.

Stiu că o implicare activa a administrației poate reduce substanțial cazurile iar exemple de bună practică avem din Timișoara, Arad sau Hunedoara, care au fost focare mari la inceputul pandemiei și acum țin foarte bine în frâu numarul de cazuri noi.

Administrația brasoveana are mare nevoie de ajutor neștiind cum sa gestioneze situația corect.

Va invit să veniți la Brașov si să ajutați administrația brașoveana să aplice protocoalele de siguranță și să informeze cetățenii coerent si corect despre riscurile pandemiei.

Brașovenilor le este teamă să nu ajungă ca Suceava iar Brașovul, ca prima destinație turistica din Romania, trebuie să dea un semnal de siguranța celor care doresc să-l viziteze. Acest lucru este extrem de important pentru economia brașoveana care se bazează în mare parte pe turism.

La final vă rog incă odată sa fiți alaturi de noi sa evităm răspândirea virusului la Brașov si să luăm măsurile corecte de siguranță pentru sănatatea brașovenilor si a celor care ne viziteaza.

Cu deosebit respect,
Cristian Macedonschi
Consilier Local
Forumul Democratic al Germanilor din Romania – Organizația Județeana Brașov”

Previous Story

Brașov. Virginia: „Ce făceați mă ieri cate 12 la masă pe Republicii? Dar voi patronii de restaurante??? Nu va ajunge ma cat ați stat închiși? E reglementare de 4 la masa? Pai pune-i … patru la masa si distanta care trebuie. Pune-ți ospătarul ala sa poarte masca corect. De ce ma unii înțeleg si respecta si alții nu? Bai nene si io aș vrea …”

Next Story

Noi restricții la Brașov?! Ministrul Sănătății anunță NOI măsuri restrictive în zonele în care apar focare de coronavirus