Brașov. Tudor Benga: În sfârșit, oameni pe Republicii sâmbăta seara târziu. Una din senzațiile pe care nu o să le uit curând a fost aceea de a nu vedea efectiv țipenie de om în toate cele patru zări de la intersecția Michael Weiss cu Republicii într-o seară de weekend de pe perioada stării de urgență”

Last Updated on mai 17, 2020 Brașovul se bucură de câteva momente e relaxare a măsurilor de restricții. Nu prea mult că iar se reintroduce starea de urgență.

Tudor Benga: „În sfârșit, oameni pe Republicii sâmbăta seara târziu. Una din senzațiile pe care nu o să le uit curând a fost aceea de a nu vedea efectiv țipenie de om în toate cele patru zări de la intersecția Michael Weiss cu Republicii într-o seară de weekend de pe perioada stării de urgență.

Brașov. Tudor Benga: În sfârșit, oameni pe Republicii sâmbăta seara târziu. Una din senzațiile pe care nu o să le uit curând a fost aceea de a nu vedea efectiv țipenie de om în toate cele patru zări de la intersecția Michael Weiss cu Republicii într-o seară de weekend de pe perioada stării de urgență” 1

Burg nemțesc, burg nemțesc, dar Brașovului îi șade bine cu suflete pe Strasse”.

Florin Crap: „Îmi fusese atât de dor să hălăduiesc pe străzile astea timp de două luni de zile că am luat-o la pas din Tractorul până în centru și înapoi ieri la amiază. Tot este mai pustiu decât Brașovul cu care mă obișnuisem înainte de pandemie, însă încet revenim la viață. A meritat totuși din plin durerea aia de picioare ca să mă mai plimb prin orașul ăsta fain”.

Flavia Dima: „Bun, dar ieri după-amiază, pe la 5, pe Republicii era aglomerat ca în orice vârf de perioadă estivală, și extrem de puțină purta măști, practica distanța de un metru și jumătate, sau respecta prevederea ce limitează grupurile la cel mult trei persoane. Valabil și pentru piața Sfatului. Singurele locuri mai pustii, ieri, fiind Piața Enescu și nou-amenajata piațetă din spatele hotelului Aro. Nu zic că modelul punitiv e unul bun sau că trebuia să dea iama poliția în el, deloc, dar în regulă nu părea”.

Previous Story

(Foto) Aeroportul Brașov.  Construirea terminalului este avansată faţă de graficul de execuţie! Adrian Veştea : „Continuăm! Aeroportul Brașov prinde contur!”

Next Story

Eugenia: „Adio Brașovul meu cel frumos”. Mihai Nanu: „Știe cineva ce-i cu buncărul de deasupra Turnului Negru? Se anunță un atac atomic asupra orașului?”