Eugenia: „Adio Brașovul meu cel frumos”. Mihai Nanu: „Știe cineva ce-i cu buncărul de deasupra Turnului Negru? Se anunță un atac atomic asupra orașului?”

Last Updated on mai 17, 2020 Brașovul astăzi. Dealurile dispar, se transformă în blocuri tip cazemate, pădurile sunt tăiate sau la un pas de tăiere, Comisia Europeană ne ceartă pentru poluarea cu un gaz extrem de toxic. Ce va fi mâine?

Mihai Nanu: „😥😥😥Perioada cea mai toxică din cei aproape 800 de ani de istorie a orașului se întâmplă acum. Știe cineva ce-i cu buncărul de deasupra Turnului Negru? Se anunță un atac atomic asupra orașului? #degradareaContinua”
Eugenia: „Adio Brașovul meu cel frumos”. Mihai Nanu: „Știe cineva ce-i cu buncărul de deasupra Turnului Negru? Se anunță un atac atomic asupra orașului?” 1

Brașovul meu cel frumos

Eugenia A. : „Adio Brașovul meu cel frumos”

Alex Xelea: Nu mai avem mult și o să se mute locatarii din “belleview” într-un cartier mai verde și puțin aglomerat cum ar fi Triaj sau Dârste… Atingem nivele de paradoxal care nu ar trebui sa fie posibile

Santa Marius: O priveliște frumoasă asupra orașului vechi de vreți să aveți va mutați pe fostele dealuri verzi!
Ecaterina Pavel: E plin pe paginile de imobiliare de vânzări de apartamente in fază de proiect in zona aia.

Andreea G.: „Iubitul meu este din UK, cand a vazut Brasovul prima data s-a indragostit de frumusetea lui si m-a rugat sa ne mutam in tara mea, orasul meu… . Pana strangem bani sa ne mutam in Brasov, nu va mai fi nimic din frumusetea naturii care il face atat de special”.

Previous Story

Brașov. Tudor Benga: În sfârșit, oameni pe Republicii sâmbăta seara târziu. Una din senzațiile pe care nu o să le uit curând a fost aceea de a nu vedea efectiv țipenie de om în toate cele patru zări de la intersecția Michael Weiss cu Republicii într-o seară de weekend de pe perioada stării de urgență”

Next Story

Video Brașov. Pandemie uitată. „Aloo, Primăria, Poliția! Nu mai lăsați maşinile să urce în weekend la Pietrele lui Solomon! E omor acolo. Autobuzul e destul pentru cei care vor să facă mişcare stând pe scaun!”