Video Brașov. Pandemie uitată. „Aloo, Primăria, Poliția! Nu mai lăsați maşinile să urce în weekend la Pietrele lui Solomon! E omor acolo. Autobuzul e destul pentru cei care vor să facă mişcare stând pe scaun!”

Last Updated on mai 17, 2020 Aglomerație mare la Pietrele lui Solomon. Epidemia de coronavirus nu i-a speriat nici pe brașoveni. Doar amenzile mari i-au ținut în case.

Jurnalista Electra Ghiza: „Aloo, Primăria, Poliția!
Nu mai lăsați maşinile să urce în weekend la Pietrele lui Solomon! E omor acolo. Autobuzul e destul pentru cei care vor să facă mişcare stând pe scaun!”

Pietrele lui Solomon

Vezi aici Video:

Vezi aici Video Pietrele lui Solomon:

Ioan Bobit: „Sunt destui și cu bicicleta sau în alergare, dar ffff mulți cu mașina, dar nu ii condamna, uitate la orarul de la 50 🙁”
George Alexandru Costan: „Din păcate, nu au ce să facă polițiștii… La cât de bine e gestionată epidemia, sancțiunile se aplică de luni”

Vezi aici Video:

Adi Taus: „Cine a zis că nu se ține Untoldu’?”

Previous Story

Eugenia: „Adio Brașovul meu cel frumos”. Mihai Nanu: „Știe cineva ce-i cu buncărul de deasupra Turnului Negru? Se anunță un atac atomic asupra orașului?”

Next Story

Foto Brașov. Pietonalul din Răcădău, îți place cum arată refăcut? „Unde ați mai văzut pietonal cu asfalt negru de autostrada? Aștept sa-mi spuneți cum veți pierde tocul sandalelor in asfaltul înmuiat la vara și căldura de trei ori mai mare degajată decât pe vremea când era mozaicul”