(Foto) Aeroportul Brașov.  Construirea terminalului este avansată faţă de graficul de execuţie! Adrian Veştea : „Continuăm! Aeroportul Brașov prinde contur!”

Last Updated on mai 26, 2020 La Aeroportul Brașov continuă lucrările. Constructorul anunță că lucrările la construirea terminalului sunt avansate faţă de graficul de execuţie!

Adrian Veştea : „Continuăm! Aeroportul Brașov prinde contur!”
Aeroportul Brașov

(Foto) Aeroportul Brașov.  Construirea terminalului este avansată faţă de graficul de execuţie! Adrian Veştea : „Continuăm! Aeroportul Brașov prinde contur!” 1

(Foto) Aeroportul Brașov.  Construirea terminalului este avansată faţă de graficul de execuţie! Adrian Veştea : „Continuăm! Aeroportul Brașov prinde contur!” 2

(Foto) Aeroportul Brașov.  Construirea terminalului este avansată faţă de graficul de execuţie! Adrian Veştea : „Continuăm! Aeroportul Brașov prinde contur!” 3

Brasov Airport: „‼️Construirea terminalului este avansată faţă de graficul de execuţie!

✈️Construirea terminalului de pasageri al Aeroportului Internaţional Braşov, de către Asocierea Bog’Art SRL – UTI Grup SA – UTI Facility Management SA, este cea mai amplă lucrare aflată în execuţie pe amplasamentul de la Ghimbav.

(Foto) Aeroportul Brașov.  Construirea terminalului este avansată faţă de graficul de execuţie! Adrian Veştea : „Continuăm! Aeroportul Brașov prinde contur!” 4 (Foto) Aeroportul Brașov.  Construirea terminalului este avansată faţă de graficul de execuţie! Adrian Veştea : „Continuăm! Aeroportul Brașov prinde contur!” 5

Lucrările au început în 17 martie şi s-au derulat într-un ritm accelerat, ceea ce a permis antreprenorului să obţină un avans de 16 zile faţă de graficul de lucrări. Ionuț Ioniță, managerul de proiect al firmei Bog’Art, spune termenul final de execuţie va fi respectat. Mai mult decât atât, până la sfârşitul anului constructorul estimează va termina aproximativ 90% din lucrările prevăzute în proiect”.

„Lucrăm în paralel pe mai multe obiective şi vom face în aşa fel încât, din punctul de vedere al infrastructurii, progresul Aeroportului Internaţional Braşov să ajungă până la sfârşitul anului la 90%, în ceea ce priveşte terminalul.

(Foto) Aeroportul Brașov.  Construirea terminalului este avansată faţă de graficul de execuţie! Adrian Veştea : „Continuăm! Aeroportul Brașov prinde contur!” 6

De asemenea, în acest an vom termina lucrările de balizaj şi amenajare bandă pistă şi vom implementa cele nouă obiecte din cadrul infrastructurii aeroportuare”, spune preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, Adrian Ioan Veştea.

Previous Story

Foto Brașov. Florile din Parcul Central lăsate să moară. „Niciodată nu l-am văzut “mort”. Aproape toate florile erau uscate. Unele așezate mai la umbra, au rezistat, in rest arse toate de soare, căldura si lipsa de apa. Ma întreb: daca pandemia, mai tine încă o perioada DISPAREA TOT PARCUL? In sarcina cui ar fi trebuit …”

Next Story

Brașov. Tudor Benga: În sfârșit, oameni pe Republicii sâmbăta seara târziu. Una din senzațiile pe care nu o să le uit curând a fost aceea de a nu vedea efectiv țipenie de om în toate cele patru zări de la intersecția Michael Weiss cu Republicii într-o seară de weekend de pe perioada stării de urgență”