Brașov. Pravalia Paprika: „Accesul in magazine este permis doar persoanelor care poarta masca de protectie si a caror temperatura corporala nu depaseste 37.3 grade celsius”

Last Updated on mai 15, 2020 Accesul în magazinele „Pravalia Paprika” din Brașov se va face cu măsuri speciale.

Pravalia Paprika: „Stimati Clienti.
Avand in vedere noile reglementari privind masurile de prevenire si combatere a virusul SARS COV -2 (Covid-19), incepand de azi 15.05.2020 accesul in magazinele Pravaliile Paprika este permis doar persoanelor care poarta masca de protectie si a caror temperatura corporala nu depaseste 37.3 grade celsius.

Pravalia Paprika

Totodata pentru mentinerea distantei de siguranta dintre perosane in interiorul magazinului (2m), accesul simultan in magazin va fi permis doar pentru un numar maxim de 3 persoane in magazinele din Sacele- Cernatu si Brasov – Vlad Tepes nr 12, respectiv 2 persoane – Magazin Piata Astra.

Ceilalti clienti vor fi rugati sa astepte afara, in mod ordonat si civilizat.
Va multumim!”

Previous Story

Brașov. Canionul Sapte Scari și Tiroliana rămân în închise. „Nu se pot asigura condiţiile de distanţare socială impuse de STAREA DE ALERTĂ instituită”

Next Story

Brașov. Se redeschide și Brintex. Clienților li se va lua temperatura și vor fi obligați să poarte mască tot timpul. Alte măsuri