Brașov. Canionul Sapte Scari și Tiroliana rămân în închise. „Nu se pot asigura condiţiile de distanţare socială impuse de STAREA DE ALERTĂ instituită”

Last Updated on mai 16, 2020 Brașov. Administratorii de la Canionul Sapte Scari și Tiroliana au anunțat că obiectivele rămân închise în perioada de alertă.

Canionul Sapte Scari: „Având în vedere faptul că la Canionul şi Tiroliana Şapte Scări nu se pot asigura condiţiile de distanţare socială impuse de STAREA DE ALERTĂ instituită, cele două obiective turistice rămân momentan închise publicului”.

Canionul Sapte Scari și Tiroliana

Tiroliana „7 Scări – Valea Șipoaia” este cea mai lungă instalație de acest fel din România, cu lungime de aproximativ 4 km.

Canionul Sapte Scari și Tiroliana

Canionul 7 Scari si Tiroliana 7 Scari:Miercuri, 13 mai 2020, în urma convocării
Comitetului Local pentru Situații de Urgență al Municipiului Săcele s-au hotărât o serie de măsuri care vor fi aplicate începând cu data de 15 mai.
……………………
Art. 4. Pana la noi reglementari, activitatile
desfasurate la Centrul Multicultural si Educational din
Municipiul Sacele, Salile de Sport si Terenurile
de sport multifunctionale precum si la Canionul 7
Scari si Tiroliana 7 Scari-Valea Sipoaia raman in continuare suspendate”.

Previous Story

Brașov. George Scripcaru, despre moartea lui Horia Stancu: „Dumnezeu să-l odihnească! Îmi îndrept compasiunea către părinții, soția și băiețelul său!”

Next Story

Brașov. Pravalia Paprika: „Accesul in magazine este permis doar persoanelor care poarta masca de protectie si a caror temperatura corporala nu depaseste 37.3 grade celsius”