Brașov. George Scripcaru, despre moartea lui Horia Stancu: „Dumnezeu să-l odihnească! Îmi îndrept compasiunea către părinții, soția și băiețelul său!”

Last Updated on mai 15, 2020 Primarul George Scripcaru a transmis un mesaj de condoleanțe după moartea fulgerătoare a șefului Directiei Regionale de Drumuri și Poduri Brașov. Avea doar 29 de ani.

George Scripcaru: „Vestea dispariției lui Horia Stancu m-a indurerat profund. Ne despărțim de un om atât de tânăr, un bun profesionist, un iubitor al tradițiilor Brașovului!

În astfel de momente, cuvintele nu își mai au rostul. Îmi îndrept compasiunea către părinții, soția și băiețelul său! Dumnezeu să-l odihnească!”

Horia Stancu avea doar 29 de ani, iar săptămăna trecută suferise un AVC. Tânărul făcea parte dintr-unul din grupurile de juni ale Brașovului, potrivit Gandul.

Chicus Constantin: „Cuvintele sunt de prisos si durerea este prea mare😥 Drum lin, frățioare!”
George Scripcaru, Horia Stancu

Mihaela Parghel: „OMUL care ne-a arătat că se poate și altfel, “la stat”. Deschis, implicat, cu respect și prietenie. Un adevărat manager pentru instituția sa, un adevărat funcționar pentru cetăteni și un adevărat partener pentru jurnaliști.
Brașov. George Scripcaru, despre moartea lui Horia Stancu: „Dumnezeu să-l odihnească! Îmi îndrept compasiunea către părinții, soția și băiețelul său!” 1

Un OM care nu a uitat niciodată să spună “mulțumesc” și “da, sunt aici, fac tot ce pot”.
Rămas bun, Horia!
Mi-e greu să vorbesc despre tine la trecut. Pentru noi rămâi #TotPeDrum”

Previous Story

Cod galben Brașov. De instabilitate atmosferică, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului

Next Story

Brașov. Canionul Sapte Scari și Tiroliana rămân în închise. „Nu se pot asigura condiţiile de distanţare socială impuse de STAREA DE ALERTĂ instituită”