Brașov. Se redeschide și Brintex. Clienților li se va lua temperatura și vor fi obligați să poarte mască tot timpul. Alte măsuri

Last Updated on mai 16, 2020 Se redeschide și Brintex din Brașov, odată cu instituirea stării de alertă care a înlocuit starea de urgență.

Complex Comercial Brintex: „Luni, 18.05.2020, începând cu ora 09:00, Centrul Comercial Brintex se redeschide. Vă așteptăm cu drag și vă rugăm să respectați măsurile impuse de conducere în privința combaterii răspândirii epidemiei de coronavirus”.

Se redeschide și Brintex
(Se redeschide și Brintex)

La intrarea în Complexul comercial Brintex cât și pe toată perioada șederii purtarea măștii de protecție este obligatorie pentru toate persoanele, anunță bizbrasov.ro.

Accesul în incinta Complexului comercial Brintex se face numai prin locurile marcate cu inscripția „INTRARE”. La fiecare intrare vor fi amplasate un covor dezinfectant și un dispenser cu gel dezinfectant. Igienizarea încălțămintei prin călcarea pe covorul dezinfectant și a mâinilor prin folosirea dispenserului cu gel dezinfectant vor fi obligatorii.

Ieșirea din incinta Complexului comercial Brintex se va face numai prin locurile marcate cu inscripția „IEȘIRE”. În interior traseul către ieșire este marcat cu săgeți indicatoare.

La intrarea în incinta Complexului comercial Brintex în vederea realizării triajului epidemiologic, tuturor persoanelor li se va testa temperatura corpului pentru evitarea oricăror suspiciuni legate de infectarea cu noul coronavirus.

Se redeschide și Brintex

Astfe, persoanele identificate având o temperatură a corpului mai mare de 37,3 grade Celsius sau care prezintă simptome asociate COVID-19, li se va interzice accesul în incintă.

În interiorul Complexului se vor lua toate măsurile legale pentru igienă și pentru stoparea răspândirii noului coronavirus prin dezinfectarea tuturor obiectelor care în mod repetat sunt atinse de mai multe persoane (yale, clanțe, butoane, încuietori, etc.) precum și igienizarea suprafețelor expuse publicului larg (podele, uși, suprafețe de sticlă, toalete, chiuvete, robineți, etc.)

Previous Story

Brașov. Pravalia Paprika: „Accesul in magazine este permis doar persoanelor care poarta masca de protectie si a caror temperatura corporala nu depaseste 37.3 grade celsius”

Next Story

Video Brașov. Ursuleț filmat lângă camerele hotelului Belvedere din Predeal