Breaking News

Foto Brașov. Milana Radu: „Astăzi in Schei. Șantierele de pe dealuri unde s-au construit blocuri cu 10 (ZECE!!!) etaje, lasă urme. Iar aceasta apa se scurge pe la Poarta Schei in jos. Mai reușiți sa faceți vreo fotografie in Schei in care sa nu prindeți in cadru si vreun bloc pe dealuri in construcție?”

(Last Updated On: May 30, 2020)

Inundații Schei Brașov. Primarul Scripcaru a reușit să-i enerveze pe locuitorii din Șchei după ce a permis construcția de blocuri cu 10 etaje pe dealurile din zonă.

Pe grupul de Facebook Brasov, cel mai frumos oras din Romania, Milana Radu a scris: „Astăzi in Schei. Șantierele de pe dealuri unde s-au construit blocuri cu 10 (ZECE!!!) etaje, lasă urme. Iar aceasta apa se scurge pe la Poarta Schei in jos.

Inundații Schei Brașov

(Inundații Schei Brașov)

Foto Brașov. Milana Radu: „Astăzi in Schei. Șantierele de pe dealuri unde s-au construit blocuri cu 10 (ZECE!!!) etaje, lasă urme. Iar aceasta apa se scurge pe la Poarta Schei in jos. Mai reușiți sa faceți vreo fotografie in Schei in care sa nu prindeți in cadru si vreun bloc pe dealuri in construcție?” 1

Foto Brașov. Milana Radu: „Astăzi in Schei. Șantierele de pe dealuri unde s-au construit blocuri cu 10 (ZECE!!!) etaje, lasă urme. Iar aceasta apa se scurge pe la Poarta Schei in jos. Mai reușiți sa faceți vreo fotografie in Schei in care sa nu prindeți in cadru si vreun bloc pe dealuri in construcție?” 2

 

Mai reușiți sa faceți vreo fotografie in Schei in care sa nu prindeți in cadru si vreun bloc pe dealuri in construcție?

Sa-i multumim domnului Scripcaru ca a permis distrugerea unui frumos oraș săsesc”.