Foto Brașov. Milana Radu: „Astăzi in Schei. Șantierele de pe dealuri unde s-au construit blocuri cu 10 (ZECE!!!) etaje, lasă urme. Iar aceasta apa se scurge pe la Poarta Schei in jos. Mai reușiți sa faceți vreo fotografie in Schei in care sa nu prindeți in cadru si vreun bloc pe dealuri in construcție?”

Last Updated on mai 30, 2020 Inundații Schei Brașov. Primarul Scripcaru a reușit să-i enerveze pe locuitorii din Șchei după ce a permis construcția de blocuri cu 10 etaje pe dealurile din zonă.

Pe grupul de Facebook Brasov, cel mai frumos oras din Romania, Milana Radu a scris: „Astăzi in Schei. Șantierele de pe dealuri unde s-au construit blocuri cu 10 (ZECE!!!) etaje, lasă urme. Iar aceasta apa se scurge pe la Poarta Schei in jos.

Inundații Schei Brașov

(Inundații Schei Brașov)

Foto Brașov. Milana Radu: „Astăzi in Schei. Șantierele de pe dealuri unde s-au construit blocuri cu 10 (ZECE!!!) etaje, lasă urme. Iar aceasta apa se scurge pe la Poarta Schei in jos. Mai reușiți sa faceți vreo fotografie in Schei in care sa nu prindeți in cadru si vreun bloc pe dealuri in construcție?” 1

Foto Brașov. Milana Radu: „Astăzi in Schei. Șantierele de pe dealuri unde s-au construit blocuri cu 10 (ZECE!!!) etaje, lasă urme. Iar aceasta apa se scurge pe la Poarta Schei in jos. Mai reușiți sa faceți vreo fotografie in Schei in care sa nu prindeți in cadru si vreun bloc pe dealuri in construcție?” 2

 

Mai reușiți sa faceți vreo fotografie in Schei in care sa nu prindeți in cadru si vreun bloc pe dealuri in construcție?

Sa-i multumim domnului Scripcaru ca a permis distrugerea unui frumos oraș săsesc”.

Previous Story

Brașov. Stefan Glevesanu, Deanes Irish Pub & Grill: „Avem aceeași echipa ca pe 17 Martie, am reușit sa supravietuim, ba din contra din puținul nostru am reușit sa oferim și aproximativ 500 de portii cu mâncare pentru persoane fără posibilități. Mulțumim din suflet tuturor partenerilor care au avut răbdare cu noi …”

Next Story

Brașov. A murit un bărbat infectat cu coronavirus. Situația epidemiologică din Brașov