Breaking News

Brașov. Stefan Glevesanu, Deanes Irish Pub & Grill: „Avem aceeași echipa ca pe 17 Martie, am reușit sa supravietuim, ba din contra din puținul nostru am reușit sa oferim și aproximativ 500 de portii cu mâncare pentru persoane fără posibilități. Mulțumim din suflet tuturor partenerilor care au avut răbdare cu noi …”

(Last Updated On: May 30, 2020)

Deanes Irish Pub & Grill a reușit să-și mențină echipa cu care a intrat în pandemia de coronavirus. Au supraviețuit și au reușit să ofere și 500 de portii cu mâncare peroanelor fără posibilități.

Stefan Glevesanu: „Pe 17 martie când am hotărât sa stopam activitatea, a fost dificil, din scurt și greu de făcut un plan.
In zilele următoare am stat acasă, am început sa ne informam și sa vedem cum putem supraviețui.

Brașov. Stefan Glevesanu, Deanes Irish Pub & Grill: „Avem aceeași echipa ca pe 17 Martie, am reușit sa supravietuim, ba din contra din puținul nostru am reușit sa oferim și aproximativ 500 de portii cu mâncare pentru persoane fără posibilități. Mulțumim din suflet tuturor partenerilor care au avut răbdare cu noi ...” 1

Îmi aduc aminte ca era distribuit foarte puternic un filmuleț in care angajatorii erau îndemnați sa renunțe la angajați, sa își poată salva afacerea.
Am stat puțin pe gânduri, am trecut peste și am realizat ca situația sta puțin altfel, nu trebuie sa renuntam la angajați sa salvam ceva, ci din contra ei ne vor ajuta sa salvam tot.
La punctul asta am mai învățat un lucru, o comunicare directa și sinceră este mai valoroasa ca orice resursa.

Am început sa analizim piața și ne-am dat seama ca din livrări nu ne vom imbogati, dar vom putea sa ne salvam toată echipa. Am reușit sa formam o echipa mică, din oamenii pe care ne bazam ca vor înțelege situația și vor trage cot la cot pentru salvarea colegilor.

Ne-am adaptat din mers, am învățat, am alergat, iar astăzi putem spune ca am văzut prima raza de soare.
Avem aceeași echipa ca pe 17 Martie, am reușit sa supravietuim, ba din contra din puținul nostru am reușit sa oferim și aproximativ 500 de portii cu mâncare pentru persoane fără posibilități.

Mulțumim din suflet tuturor partenerilor care au avut răbdare cu noi, care ne-au fost alături, mulțumim tuturor care au avut încredere in noi și speram ca serviciile oferite in aceasta perioada au fost conform așteptărilor.

Astăzi am revăzut toată echipa și sunt sigur ca lecția invatata in aceasta perioada este una extrem de valoroasa”.