George Scripcaru și PNL Brașov învinși din nou de Allen Coliban (USR). Nu pot tăia mii de copaci lângă Tâmpa. „A venit decizia definitivă a instanței de suspendare a proiectului Drumul Forestier Gorița. Suspendarea proiectului va rămâne în vigoare până la …”

Last Updated on mai 17, 2020 George Scripcaru și PNL Brașov au suferit o nouă înfrângere în instanță în fața celor de la USR. George Scripcaru și PNL Brașov vor să taie mii de copaci de lângă Tâmpa, pe Drumul Forestier Gorița dar cei de la USR se opun.

George Scripcaru și PNL Brașov au anunțat că vor să taie copacii, USR a făcut scandal și a atacat proiectul în instanță, imediat George Scripcaru a declarat că suspendă proiectul dar la instanță a declarat că se opune suspendării!

Allen Coliban: „Încă o victorie pentru pădurile și mediul din Brașov.
Astăzi a venit decizia definitivă a instanței de suspendare a proiectului Drumul Forestier Gorița. Suspendarea proiectului va rămâne în vigoare până la soluționarea celeilalte acțiuni, cea de anulare, depusă în instanță în data de 13.02.2020.

George Scripcaru și PNL Brașov învinși din nou de Allen Coliban (USR). Nu pot tăia mii de copaci lângă Tâmpa. „A venit decizia definitivă a instanței de suspendare a proiectului Drumul Forestier Gorița. Suspendarea proiectului va rămâne în vigoare până la ...” 1

Felicitări și mulțumiri fiecăruia dintre voi care v-ați implicat. Indiferent că a fost vorba de semnarea petiției, de vorbit și scris despre problemă, de documentat și redactat acțiunile în instanță, toate au contat enorm.

Mândru de comunitatea noastră frumoasă din Brașov. Această victorie arată, o dată în plus, că atunci când comunitatea se mobilizează se întâmplă doar lucruri bune”.

Previous Story

Brașov. La Mall-ul Coresi se redeschide magazinul JYSK. Voucher de cumpărături pentru clienții care merg în magazin până în 27 mai

Next Story

Brașov. Călătorii fără mască nu sunt primiți în autobuze. RATBV: „Accesul în autobuzele şi troleibuzele  se face exclusiv pe uşa a 2-a, iar coborârea pe uşile 3 şi 4”