Brașov. Călătorii fără mască nu sunt primiți în autobuze. RATBV: „Accesul în autobuzele şi troleibuzele  se face exclusiv pe uşa a 2-a, iar coborârea pe uşile 3 şi 4”

Conducerea RATBV a anunțat că începând din 15 mai, odată cu instituirea Stării de Alertă, accesul în autobuzele şi troleibuzele RATBV S.A. se face exclusiv pe uşa a 2-a, iar coborârea pe uşile 3 şi 4.

Adrian D.: „Sper sa se respecte in randul calatorilor. Minim 1m între calatori. La cele lungi (râme) maxim 40 persoane. Cei fara masca nu sunt lăsați să urce în mijlocul de transport”
Brașov. Călătorii fără mască nu sunt primiți în autobuze. RATBV: „Accesul în autobuzele şi troleibuzele  se face exclusiv pe uşa a 2-a, iar coborârea pe uşile 3 şi 4” 1

Brașov. Călătorii fără mască nu sunt primiți în autobuze. RATBV: „Accesul în autobuzele şi troleibuzele  se face exclusiv pe uşa a 2-a, iar coborârea pe uşile 3 şi 4” 2

RATBV SA: „RATBV S.A. îşi continuă demersurile pentru asigurarea unui serviciu de transport public de călători în condiţii de siguranţă pentru călători şi personalul propriu în condiţiile actuale generate de pericolul infectării cu COVID 19.

Brașov. Călătorii fără mască nu sunt primiți în autobuze. RATBV: „Accesul în autobuzele şi troleibuzele  se face exclusiv pe uşa a 2-a, iar coborârea pe uşile 3 şi 4” 3

Astfel, începând de mâine, 15 mai 2020, în contextul măririi semnificative a numărului de mijloace de transport puse în circulaţie, accesul în autobuzele şi troleibuzele RATBV S.A. se face exclusiv pe uşa a 2-a, iar coborârea pe uşile 3 şi 4.

Prima uşă a tuturor mijloacelor de transport va rămâne închisă, pentru a proteja angajaţii societăţii şi pentru a evita ca aceştia să se infecteze şi să devină vectori de infectare pentru populaţia Braşovului. În perioada imediat următoare, pe uşile tuturor autobuzelor şi troleibuzelor vor fi amplasate marcaje uşor vizibile, de culoare verde sau roşie, care să indice traseul de urcare şi coborâre.

RATBV S.A. mulţumeşte tuturor călătorilor pentru înţelegerea arătată şi îi roagă să respecte noua regulă de acces în mijloacele de transport. De asemenea, facem un apel către călători ca, pentru siguranţa lor şi a celor din apropierea lor, să respecte normele de distanţare socială şi să menţină o distanţă de 1,5 metri faţă de toate persoanele din jur pe timpul călătoriei. În perioada următoare, RATBV S.A. îşi va adapta procedurile de lucru funcţie şi de viitoarele decizii ce vor fi luate de autorităţile competente”.