Brașov. La Mall-ul Coresi se redeschide magazinul JYSK. Voucher de cumpărături pentru clienții care merg în magazin până în 27 mai

Last Updated on mai 14, 2020 În Brașov se redeschide magazinul JYSK de la Mall-ul Coresi.

Din 15 mai vă așteptăm din nou în magazinul JYSK din Coresi.  În plus, toți clienții care cumpără produse din magazinele JYSK în perioada 15-27 mai, vor fi răsplătiți cu un voucher de cumpărături de 15% pe care îl vor putea valorifica între 28 și 31 mai.

Brașov. La Mall-ul Coresi se redeschide magazinul JYSK. Voucher de cumpărături pentru clienții care merg în magazin până în 27 mai 1

Se redeschide magazinul JYSK

JYSK: Ne bucurăm să vă anunțăm că începând cu 15.05.2020, majoritatea magazinelor JYSK se vor redeschide. Vă așteptăm cu nerăbdare în magazinele noastre!
ănătatea angajaților și clienților noștri este foarte importantă pentru noi. Atunci când ne vizitați și faceți cumpărături în magazinele noastre, vă rugăm să țineți cont de următoarele:
✅ Veniți singur la cumpărături

✅ Dacă este posibil, plătiți cu cardul
✅ Păstrați o distanță de 1-2 metri față de celelalte persoane din magazin (clienți sau angajații noștri)

✅ Respectați regulile de igienă
✅ Fiți răbdător

Previous Story

Brașov. Se redeschid și terenurile de tenis de la Baza Sportivă Olimpia

Next Story

George Scripcaru și PNL Brașov învinși din nou de Allen Coliban (USR). Nu pot tăia mii de copaci lângă Tâmpa. „A venit decizia definitivă a instanței de suspendare a proiectului Drumul Forestier Gorița. Suspendarea proiectului va rămâne în vigoare până la …”