(Foto) Aeroportul Brașov. „Fundația terminalului de pasageri este aproape gata!”

Last Updated on mai 7, 2020 Pentru prima dată, în cei de 20 de ani de chinuială, se muncește serios, chiar dacă pentru o bucățică din Aeroport.

Brasov Airport: „🛫 La Aeroportul Brașov se lucrează pe mai multe fronturi! 🚧 Fundația terminalului de pasageri este aproape gata!”

(Foto) Aeroportul Brașov. „Fundația terminalului de pasageri este aproape gata!” 1 (Foto) Aeroportul Brașov. „Fundația terminalului de pasageri este aproape gata!” 2 (Foto) Aeroportul Brașov. „Fundația terminalului de pasageri este aproape gata!” 3

Adrian N: Sa inteleg ca pe toata fundatia a fost turnat betonul..?cel putin in stanga pozei nu-mi dau seama..! Oricum felicitari..vad ca va tineti de munca..! Spor la treaba..!posibil ca pana prin octombrie -Noiembrie sa fie ridicata toata aerogara cand va venii frigul sa se lucreze doar la interior..!

Petruta C.: Când vad ce postați îmi trece gândurile de Corona virus ma faceți sa gândesc la viitor sa aterizez pe acest aeroport

Nic Dobre: Eeeeei, dacă încep să apară macarale se îngroaşă gluma

Previous Story

Brașov. Primăria reacționează la presiune publică. Nelu Corbu: „In urma cu un an postam o poza cu situația străzilor din cartier in speranța ca va avea un impact la nivelul administrației locale…Astăzi, fix la un an după, am făcut iarăși poza din același unghi, situația fiind infinit mai buna, deși…”

Next Story

Brașov. Polițistul Daniel Zontea: „Am realizat această fotografie într-o dimineață, în drumul meu spre casă. Accidentul avusese loc câteva ore mai devreme, în toiul nopții. La acel moment nu am văzut “plantația de cruci”. Am numărat vreo trei cruci, trei vieți pierdute în accidente rutiere….Șoferul s-a ales numai cu …”