Brașov. Polițistul Daniel Zontea: „Am realizat această fotografie într-o dimineață, în drumul meu spre casă. Accidentul avusese loc câteva ore mai devreme, în toiul nopții. La acel moment nu am văzut “plantația de cruci”. Am numărat vreo trei cruci, trei vieți pierdute în accidente rutiere….Șoferul s-a ales numai cu …”

Last Updated on mai 7, 2020 Brașovul a avut partea sa de accidente groaznice. Inconștiența șoferilor care se urcă beți la volan nu are leac.

Polițistul Daniel Zontea: „Am realizat această fotografie într-o dimineață, în drumul meu spre casă.
Accidentul avusese loc câteva ore mai devreme, în toiul nopții. La acel moment nu am văzut “plantația de cruci”, poate și pentru că preocuparea îmi era orientată spre soluționarea accidentului. Însă, după ce mi-am terminat programul și mă îndreptam somnoros spre casă, le-am observat aliniate pe marginea drumului, la câțiva metri de locul unde mai devreme întinsesem ruleta.

Brașov. Polițistul Daniel Zontea: „Am realizat această fotografie într-o dimineață, în drumul meu spre casă. Accidentul avusese loc câteva ore mai devreme, în toiul nopții. La acel moment nu am văzut "plantația de cruci". Am numărat vreo trei cruci, trei vieți pierdute în accidente rutiere....Șoferul s-a ales numai cu ...” 1

Am numărat vreo trei cruci, trei vieți pierdute în accidente rutiere.
Din fericire, de această dată nu s-a mai plantat cruce. Nu a fost cazul. A fost doar noroc, deși accidentul poate semăna izbitor cu celelalte.

Șoferul s-a ales numai cu explicații în fața judecătorului pentru alcoolul consumat, fără leziuni, însă urmele de sânge pierdut de partenera sa sunt încă impregnate în tapiseria epavei.

Doamnelor, jurământul și devotamentul față de persoana iubită nu însemnă că trebuie să-ți urmezi partenerul chiar și-atunci când acesta se urcă băut la volan.
Nu ăsta-i sensul obligației de a-i fi alături … și la greu.”

Previous Story

(Foto) Aeroportul Brașov. „Fundația terminalului de pasageri este aproape gata!”

Next Story

Tudor Benga (USR Brașov): Hai sa va zic o chestie care mă macină de ceva vreme…. Treaba asta cu furatul Ardealului, ieșirea asta de săptămâna trecută, povestea asta nu imi dă pace. Oricum as întoarce-o mi-e foarte greu să văd unde, și în ce context, ar putea sta interesul țării deasupra interesului politic în această mișcare a președintelui. Oricum as …”