Brașov. Primăria reacționează la presiune publică. Nelu Corbu: „In urma cu un an postam o poza cu situația străzilor din cartier in speranța ca va avea un impact la nivelul administrației locale…Astăzi, fix la un an după, am făcut iarăși poza din același unghi, situația fiind infinit mai buna, deși…”

Last Updated on mai 7, 2020 Implicarea civică pune presiune pe Primărie care trece la treabă și rezolvă probleme. Fără presiune civică, proiectele Primăriei se derulează așa cum cred funcționarii care văd doar centrul orașului.

Pe grupul de Facebook Locuitorii cartierului Tractorul din Brasov, Nelu Corbu a scris: „In urma cu un an postam o poza cu situatia strazilor din cartier in speranta ca va avea un impact la nivelul administratiei locale, urmand ca dupa postare sa depun cateva cereri de remediere a situatiei si avand cateva interventii in CL in favoarea asfaltarii nu doar a strazilor principale ci si a celor secundare. Astazi, fix la un an dupa, am facut iarasi poza din acelasi unghi, situatia fiind infinit mai buna, desi lucrarile de amenajare nu sunt inca gata.

Brașov. Primăria reacționează la presiune publică. Nelu Corbu: „In urma cu un an postam o poza cu situația străzilor din cartier in speranța ca va avea un impact la nivelul administrației locale...Astăzi, fix la un an după, am făcut iarăși poza din același unghi, situația fiind infinit mai buna, deși...” 1
Brașov. Primăria reacționează la presiune publică. Nelu Corbu: „In urma cu un an postam o poza cu situația străzilor din cartier in speranța ca va avea un impact la nivelul administrației locale...Astăzi, fix la un an după, am făcut iarăși poza din același unghi, situația fiind infinit mai buna, deși...” 2

Ce vreau sa va spun, stiti ca de multe ori tindem sa spunem ca la noi nu se poate, ca indiferent cat te zbati problemele nu se rezolva, ca ”numai la noi e asa” si nimeni nu ne mai poate salva.

Ei bine va contrazic, se poate si la noi, trebuie doar sa fii implicat si insistent. Iar implicarea este cruciala, daca postam doar pe FB nu rezolvam nimic”.

Previous Story

Brașov. Arestat. Și-a înjunghiat mama de 26 de ori apoi i-a tăiat brațul drept cu un topor. A încercat să secţioneze şi braţul stâng tot de la încheietura cotului

Next Story

(Foto) Aeroportul Brașov. „Fundația terminalului de pasageri este aproape gata!”