Brașov. Arestat. Și-a înjunghiat mama de 26 de ori apoi i-a tăiat brațul drept cu un topor. A încercat să secţioneze şi braţul stâng tot de la încheietura cotului

Last Updated on mai 7, 2020 O crimă oribilă a avut loc în Brașov. Un tânăr și-a înjunghiat mama de 26 de ori apoi i-a tăiat brațul drept cu un topor.

Un judecător de drepturi și libertăți al Tribunalului Brașov a pronunțat, în urmă cu scurt timp, decizia. Hotărârea poate fi contestată la Curtea de Apel Brașov, instanță care va avea ultimul cuvânt.

Brașov. Arestat. Și-a înjunghiat mama de 26 de ori apoi i-a tăiat brațul drept cu un topor. A încercat să secţioneze şi braţul stâng tot de la încheietura cotului 1

„Parchetul de pe lângă Tribunalul Brașov a solicitat la data de 07.05.2020 arestarea preventivă a inculpatului JGG pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat, prevăzută de art.189 alin.1 lit. h Cod Penal cu aplicarea art.199 alin.1 Cod Penal.

Ca stare de fapt se reține că în dimineaţa zilei de 06.05.2020, la domiciliul familiei J din mun. Braşov str. (…), numita JM ar fi fost ucisă de fiul acesteia – inculpatul JGG.

Fapta a fost comisă prin aplicarea mai multor lovituri de cuţit (aproximativ 26).

De asemenea JGG i-a secţionat cu un topor braţul drept al victimei JM de la încheietura cotului şi a încercat să secţioneze şi braţul stâng tot de la încheietura cotului, probabil după decesul mamei sale, posibil pentru a încerca să mute cadavrul.

Propunerea de arestare a fost admisă, pentru 30 de zile.”, se precizează într-un comunicat de presă al Tribunalului Brașov, prezentat de brasovtv.com
Revenim cu detalii!

Previous Story

Brașov. Un tânăr de 31 de ani și-a ucis cu cruzime mama. L-a înjunghiat și pe fratele său

Next Story

Brașov. Primăria reacționează la presiune publică. Nelu Corbu: „In urma cu un an postam o poza cu situația străzilor din cartier in speranța ca va avea un impact la nivelul administrației locale…Astăzi, fix la un an după, am făcut iarăși poza din același unghi, situația fiind infinit mai buna, deși…”