(Video) Cel mai iubit medic din Brașov, dr. Nicolae Olteanu, surpriză, la întoarcerea de la ‘ultima urgență’. “Tata” a ieșit la pensie în aplauzele colegilor

Last Updated on mai 21, 2020 Dr. Nicolae Olteanu a ieșit la pensie. Colegii de la Ambulanță i-au făcut o surpriză.  De la brancardieri şi până la directori, toţi angajaţii i-au făcut o surpriză memorabilă unuia dintre cei mai cunoscuţi, respectaţi şi iubiţi medici ai serviciului de ambulanţă, doctorul Nicolae Olteanu.

A îmbrăcat hainele salvatorului impresionat de serialul cehoslovac SOS Ambulanta. În cariera sa întinsă pe 35 de ani, medicul Olteanu, “Tata” cum îi spun colegii, a salvat mii de vieţi, potrivit Observator News.
Dr. Nicolae Olteanu

(Dr. Nicolae Olteanu. foto: Claudiu Loghin)

Vreme de patru ani, a fost directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Braşov. Le-a ordonat colegilor să nu-l pensioneze cu sirene, aşa că întregul moment din această dimineaţă s-a petrecut pe acordurile piesei “De vei pleca”.

Iar bătrânul medic obişnuit să lupte cu moartea abia a reuşit să îşi stăpânească emoţiile.

NICOLAE OLTEANU – Instituţia asta n-a mers datorită mie, ci datorită vouă, pentru că mi-aţi depăşit de cele mai multe ori aşteptările şi ce pot să spun mai mult decât că vă mulţumesc şi să duceţi mai departe steagul ăsta!

Lupu Livia: „Felicitări domnule Doctor Nicolae Olteanu
Un medic și om de excepție
Respect
Deosebita considerație
La multi ani domnule Dr Nicolae Olteanu.
Toată admirația ♥️♥️♥️♥️♥️

Felicitări tuturor
Felicitări Ambulanta Brașov
Succes mai departe tuturor”.

Claudiu Loghin: „35 de ani de carieră.
Medicină de urgență „pe pâine“. Genul de medic care a sărit gardul, să salveze omul care se sufoca în fața lui, când poarta întârzia să se deschidă. Care a făcut primele salvări cu elicopterul. Pe care l-am văzut cu ochii mei cum a pus un furtun în traheea unui pacient cu fața zdrobită, la un accident rutier. Concentrat, fără să ezite, prețuind fiecare secundă din viața pacientului aflat în fața sa.

Un om cât munții pe care îi iubește. Bun, blând, exigent profesional, fără tonuri stridente, vesel și enervant de modest.
Azi dimineață, ultima cursă a medicului Nicolae Olteanu s-a încheiat cu Iris, „De vei pleca“. Fără sirene, „că nu-i plac“.
Tu când ai întâlnit ultima dată un om pe care îl iubește toată lumea?
„32 de zero, liber la caz“.

Vezi aici Video:

Publicată de Claudiu Loghin pe Joi, 21 mai 2020

Previous Story

Un copil de 5 ani din Brașov, infectat cu coronavirus, a fost operat la Sibiu după o fractură de antebraț. „A trebuit să luăm combinezoane și ne să luăm toate măsurile de protecție împotriva coronavirusului. A durat …”

Next Story

Brașov. Directoare de spital arestată 30 de zile după ce a furat scutece, măști și mănuși chirurgicale, produse sanitare, medicamente pe care le-a dus la un cămin de bătrâni pe care-l administra