Brașov. 264 de persoane vindecate de coronavirus. 44,4% rata de vindecare

Last Updated on mai 14, 2020 44,4% persoane vindecate de coronavirus. DSP Brașov a anunțat joi dimineață că 264 de persoane au fost vindecate de coronavirus în spitalele din oraș și județ.

Directia de Sanatate Publica Brasov: „Conform centralizărilor, la această dată un număr de 264 de brașoveni, pacienți COVID-19, sunt vindecați.
La spitalele brașovene care externează pacienți COVID-19 vindecați, situația este următoarea:

persoane vindecate de coronavirus

* 115 de pacienți vindecați externați din Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Brașov
* 85 de pacienți vindecați externați din Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Brașov

* 48 de pacienți vindecați externați din Spitalul Clinic de Psihiatrie și Neurologie Brașov.
* 12 pacienți vindecați externați din Sanatoriul de Nevroze Predeal.

Acestora li se adaugă 3 brașoveni vindecați externați din Spitalul Județean Sf. Gheorghe (spital-suport COVID-19 pentru județul Brașov) și un brașovean vindecat externat de la Institutul Național de Boli Infecțioase „Dr. Matei Balș” București.

Totalul de 264 de cazuri vindecate din cele 594 cazuri confirmate de COVID-19 în județul Brașov indică un procentaj actual de vindecare de 44,4%”

Previous Story

Brașov. După 51 de ani, Prima Şcoală Românească rămâne fără Vasile Oltean. Va fi doar un simplu ghid

Next Story

Allen Coliban: „Mii de brașoveni se plâng de ani de zile ca în Brașov pute. Ani la rând, autoritățile au fost surde. Acum 2 zile a trecut inițiativa USR (al cărei co-semnatar sunt) cu privire la introducerea H2S (hidrogen sulfurat) în Anexa 1 la legea calității aerului. Practic, H2S va fi parte din parametrii ce vor fi monitorizați/evaluați în toate aspectele ce țin de calitatea aerului”