Brașov. Decathlon a redeschis magazinul de pe Calea București. „Te asigurăm că am luat toate măsurile de precauție și siguranță privind contextul actual, pentru protejarea ta și a colegilor noștri în magazin. Suntem aici cu…”

Last Updated on mai 5, 2020 Decathlon anunță că a redeschis magazinul de pe Calea București, începând de ieri, 4 mai.

Decathlon Romania (Brasov): „Începând cu data de 4 mai Decathlon Brașov își reia activitatea. Te asigurăm că am luat toate măsurile de precauție și siguranță privind contextul actual, pentru protejarea ta și a colegilor noștri în magazin. Suntem aici cu inspirație sportivă și produsele tale preferate pentru a continua să faci sport”.

Brașov. Decathlon a redeschis magazinul de pe Calea București. „Te asigurăm că am luat toate măsurile de precauție și siguranță privind contextul actual, pentru protejarea ta și a colegilor noștri în magazin. Suntem aici cu...” 1

Măsura vine după ce autoritățile au anunțat că se va permite ieșitul la drumeții pe munte.

Întrebat dacă românii au voie să meargă la munte pentru drumeții, Ministrul de Interne, Marcel Vela, a declarat, la Antena 3, că acest lucru va fi permis după ce va expira starea de urgență.

„Activitățile sportive individuale sunt cele care țin de activități gen drumeții, alte activități gen alpinism, mersul cu bicicleta, mersul la pescuit. Toate acestea vor fi permise. Da, puteți pleca la Sinaia să faceți alpinism sau drumeție”, a răspuns ministrul Vela, potrivit Digi 24.

Previous Story

Infectați. Un jandarm din Brașov și un angajat al Penitenciarului Codlea au fost depistați pozitiv cu COVID-19

Next Story

Brașov. Spitalul de Boli Infecțioase a primit două monitoare de Terapie Intensivă, donație de la Altex