Infectați. Un jandarm din Brașov și un angajat al Penitenciarului Codlea au fost depistați pozitiv cu COVID-19

Last Updated on mai 16, 2020 Un jandarm din Brașov și un angajat al Penitenciarului Codlea au fost infectați cu noul coronavirus.

Polițistul de penitenciare asigura paza unui obiectiv exterior, aflat în administrarea locului de deținere, și nu a interacționat cu persoane private de libertate, anunță Realitatea Brașov.

Infectați. Un jandarm din Brașov și un angajat al Penitenciarului Codlea au fost depistați pozitiv cu COVID-19 1

Contacții identificați în rândul personalului au fost scoși din serviciu și vor rămâne la domiciliu, urmând a fi aplicate recomandările Direcției de Sănătate Publică Brașov. Spațiile de lucru au fost dezinfectate. Se asigură, de asemenea, continuitatea activităților specifice.

Reprezentanții instituției susțin că, până la acest moment, nu există situaţii în care, în urma testelor dispuse de Direcţiile de Sănătate Publică competente, să fie identificate persoane private de libertate infectate cu virusul SARS-CoV-2.

Un subofiţer de la Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Braşov este suspect de infecţie cu noul coronavirus. Angajatul MAI ar fi luat virusul în timp ce era acasă, în concediu medical, pentru tratarea altei afecţiuni, anunță brasovmetropolitan.ro.

Ancheta epidemiologică ce este acum în curs a relevat deocamdată că jandarmul a avut 10 contacţi direcţi, înainte de perioada contagioasă. Aceştia vor fi puţi în izolare şi testaţi.

Previous Story

Brașov. 40 de cupluri s-au căsătorit în pandemia de coronavirus. Mirii plus alte șase persoane au avut voie să participe la ceremonie

Next Story

Brașov. Decathlon a redeschis magazinul de pe Calea București. „Te asigurăm că am luat toate măsurile de precauție și siguranță privind contextul actual, pentru protejarea ta și a colegilor noștri în magazin. Suntem aici cu…”