Accident Brașov. Update. Șofer Beat a lovit pieton, bicicletă, semafor pe Toamnei

Last Updated on mai 12, 2020 Un biciclist în vârstă de 62 de ani, care se afla pe trotuar și ştepta să treacă strada pe la trecerea de pieton de pe  strada Toamnei din Braşov a fost lovit, luni, în jurul orei 17:00, de un autoturism.

Bărbatul accidentat a suferit o fractură la membrul inferior stâng şi era conştient în momentul în care a ajuns ambulanța.

Accident Brașov

„Un bărbat care conducea un autovehicul pe strada Toamnei din municipiul Braşov a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a pătruns pe trotuar şi a accidentat un bărbat care se afla în imediata apropiere a trecerii pentru pietoni iar, ulterior, a lovit semaforul amplasat la nivelul trecerii pentru pietoni.

Victima a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. La testarea conducătorului auto din punct de vedere a prezenţei alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost 0,82 mg/l alcool pur.

În consecinţă, acesta a fost transportat la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, a precizat agent de poliție Nadia Olaru, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Braşov, citată de bzb.ro.

Din informațiile oferite de martori, şoferul a devenit recalcitrant, iar norocul biciclistului a fost că în zonă era un echipaj SMURD pe motocicletă, care i-a oferit primul ajutor.

Previous Story

Brașov-Prahova. O nouă șosea cu două benzi ar putea fi construită între aceste județe. A fost lansată licitația

Next Story

Brașov. Frizeria pentru copii, Chițibuș, se redeschide începând de vineri, dar după noi reguli. Vezi programul