Brașov-Prahova. O nouă șosea cu două benzi ar putea fi construită între aceste județe. A fost lansată licitația

Last Updated on mai 12, 2020 O nouă șosea cu două benzi va lega județele Brașov și Prahova, o alternativă la DN1. Compania Națională de Investiții a lansat licitația referitoare la studiul de fezabilitate al noii șosele.

Este vorba despre o șosea de 24 de kilometri între Săcele și Câmpina, aproape 14 kilometri din această șosea fiind pe teritoriul județului Brașov. Aceasta ar reprezenta o alternativă la DN1 chiar și pentru camioanele de mare tonaj, informează gandul.info. 

Brașov-Prahova. O nouă șosea cu două benzi ar putea fi construită între aceste județe. A fost lansată licitația 1

Viitoarea șosea ar putea înlocui un drum pietruit din comunca prahoveană Valea Doftanei.

Adrian Veștea, președinte Consiliul Județean Brașov: „Nu putem avea o estimare în momentul de faţă dar cu siguranţă în urma finalizării studiului de fezabilitate putem să avansăm şi o valoare”.

Dacă se va decide contruirea, viitorul drum peste munți va avea două benzi, câte una pentru fiecare sens și o lățime de opt metri.

Previous Story

Brașovul distrus de coronavirus. Tudor Benga (USR): „Brașovul are urgentă nevoie de următoarele două lucruri: o strategie coerentă pentru turism în condițiile noii realități a lumii covid, și un plan de bătaie scurt și aplicat pentru atragerea facilităților de producție ce se vor reloca din Asia. Turismul și …”

Next Story

Accident Brașov. Update. Șofer Beat a lovit pieton, bicicletă, semafor pe Toamnei