Brașov. Frizeria pentru copii, Chițibuș, se redeschide începând de vineri, dar după noi reguli. Vezi programul

Last Updated on mai 12, 2020 Frizeria pentru copii, Chițibuș, de pe Michael Weiss, se va redeschide de vineri, 15 mai, în condiții speciale.

Regulile de distanțare socială, necesare pentru a fi evitată răspândirea noului coronavirus, schimbă atmosfera cu care se obișnuiseră cei mici în frizeria dedicată lor de pe strada Michael Weiss. Cu siguranță însă #totulvafibine pe viitor, dacă ne vom adapta și vom conștientiza că este necesar să prevenim, pentru a nu fi nevoiți apoi să tratăm.

Brașov. Frizeria pentru copii, Chițibuș, se redeschide începând de vineri, dar după noi reguli. Vezi programul 1

Astfel, accesul în frizerie se va face exclusiv pe bază de programare, iar cei mici vor putea intra însoțiți doar de un singur părinte sau bunic, care obligatoriu va purta mască. Pentru a preveni răspândirea virusurilor, la intrare în frizerie va exista dezinfectant, ce va trebui obligatoriu folosit, atât de cei mari, cât și de cei mici, anunță bizbrasov.ro.

Instrumentele de lucru și mașinuțele/scaunele vor fi dezinfectate după fiecare client, iar personalul va lucra întotdeauna cu mască/vizieră și mănuși de protecție. De altfel, se vor folosi numai pelerine de unică folosință. Din păcate, pentru a fi evitată apariția unor probleme, copiii nu vor mai avea acces la jucării, cum erau obișnuiți până acum.

„Vă așteptăm cu drag la tuns și #totulvafibine. Nu uitați să sunați să vă programați și să respectați ora pentru a avea timpul necesar să realizăm dezinfecția după fiecare client”, este mesajul echipei Chițibuș.

Chitibus:✂️ Frizeria CHIȚIBUȘ se redeschide vineri, 15 mai!
😻🐶

Pentru programări vă rugăm să sunați la tel. 0752.241.616.
Programul de funcționare va fi cel obișnuit:
Luni-vineri: 10.00 – 19.00;
Sâmbătă: 10.00-15.00”.

Previous Story

Accident Brașov. Update. Șofer Beat a lovit pieton, bicicletă, semafor pe Toamnei

Next Story

Clujul va avea în 10 ani metrou, Brașovul construiește de 20 de ani un Aeroport. Va termina Clujul construcția înaintea Brașovului?