E corect? Spitalul din Făgăraș refuză preluarea pacienților cu coronavirus din spitalele din Brașov!

Last Updated on aprilie 1, 2020 Medicii din Făgăraș nu vor să fie infectați cu coronavirus așa că refuză preluarea bolnavilor din Brașov.

Spitalul Municipal Făgăraș refuză preluarea pacienților cu COVID-19, transferați de la alte spitale din județul Brașov, pentru că astfel va fi introdus virusul într-o comunitate în care acesta nu există, informează Realitatea Brașov.

E corect? Spitalul din Făgăraș refuză preluarea pacienților cu coronavirus din spitalele din Brașov! 1
(Foto: Monitorul de Făgăraș)

Conducerea unității spitalicești solicită medicilor să rămână la locul de muncă și cere ministrului Sănătății să revină asupra deciziei. De asemenea, îi cere prim-ministrului Ludovic Orban să oprească incompetența conducerii județene, care „se face responsabilă de acte cu caracter criminogen”.

Până atunci, Spitalul „Dr. Aurel Tulbure” nu va accepta niciun pacient infectat cu acest virus, de la niciun spital din Brașov. Mariana Câju, președintele Consiliului de Administrație al unității spitalicești, a susținut o videoconferință de presă, astăzi, în care a declarat că a primit cu stupoare vestea că Ministerul Sănătății a inclus spitalul „Dr. Aurel Tulbure” pe lista unităților medicale suport.

Vezi aici video:

Revenim cu detalii!

Previous Story

Coronavirus la Ambulanța Codlea? Viceprimarul Erwin Albu:„ANUNT FOARTE IMPORTANT. Daca in ultima saptamana ati intrat in CONTACT DIRECT cu angajatii Ambulantei Codlea, va rog sa anuntati serviciul de permanență al primariei la 0268251650 interior 101. Nu va panicati. Va rugam sa…”

Next Story

Gata carantina?! Marian Tita: „Astăzi, în Brașov, circulația rutieră era aproape ca într-o zi normală; să se fi terminat oare restricțiile de circulație și eu să nu fi aflat încă? Dacă în zilele trecute, poliția, armata, jandarmeria filtrau circulația la toate marile intersecții, astăzi de abia dacă am văzut pe o …”