Gata carantina?! Marian Tita: „Astăzi, în Brașov, circulația rutieră era aproape ca într-o zi normală; să se fi terminat oare restricțiile de circulație și eu să nu fi aflat încă? Dacă în zilele trecute, poliția, armata, jandarmeria filtrau circulația la toate marile intersecții, astăzi de abia dacă am văzut pe o …”

Se pare că brașovenii se relaxează prematur. Criza de coronavirus este de abia la început iar acum se face diferența, dacă ajungem în scenariu Italiei.

Marian Tita: „Astăzi, în Brașov, circulația rutieră era aproape ca într-o zi normală; să se fi terminat oare restricțiile de circulație și eu să nu fi aflat încă?
Dacă în zilele trecute, poliția, armata, jandarmeria filtrau circulația la toate marile intersecții, astăzi de abia dacă am văzut pe o stradă lăturalnică prin Astra niște polițisti legitimând un bătrânel care întârziase pe străzi după orele 13.00.

Gata carantina?! Marian Tita: „Astăzi, în Brașov, circulația rutieră era aproape ca într-o zi normală; să se fi terminat oare restricțiile de circulație și eu să nu fi aflat încă? Dacă în zilele trecute, poliția, armata, jandarmeria filtrau circulația la toate marile intersecții, astăzi de abia dacă am văzut pe o ...” 1

În rest, Metro, Selgros, Carrefour o duc bine-mersi, parcări pline peste tot”.

Până astăzi, 1 aprilie, pe teritoriul României, au fost confirmate 2.460 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus), anunță Digi 24.