Coronavirus la Ambulanța Codlea? Viceprimarul Erwin Albu:„ANUNT FOARTE IMPORTANT. Daca in ultima saptamana ati intrat in CONTACT DIRECT cu angajatii Ambulantei Codlea, va rog sa anuntati serviciul de permanență al primariei la 0268251650 interior 101. Nu va panicati. Va rugam sa…”

Last Updated on aprilie 1, 2020 Viceprimarul din Codlea,  Erwin Albu, a transmis un mesaj celor care au intrat în contact cu angajatii Ambulantei Codlea.

Erwin Albu: „ANUNT FOARTE IMPORTANT.
Daca in ultima saptamana ati intrat in CONTACT DIRECT cu angajatii Ambulantei Codlea, va rog sa anuntati serviciul de permanență al primariei la 0268251650 interior 101.

Coronavirus la Ambulanța Codlea? Viceprimarul Erwin Albu:„ANUNT FOARTE IMPORTANT. Daca in ultima saptamana ati intrat in CONTACT DIRECT cu angajatii Ambulantei Codlea, va rog sa anuntati serviciul de permanență al primariei la 0268251650 interior 101. Nu va panicati. Va rugam sa...” 1

Nu va panicati.
Va rugam sa va autoizolati.
Luati legatura cu autoritatile.

Suntem aici pentru dumneavoastra.

In acest moment se desfasoara o ancheta epidemiologica detaliata la Codlea. Pana vor aparea noi informatii va rugam sa va pastrati calmul si sa continuați sa respectati indeaproape regulile starii de urgenta.

Ținem aproape!

Cu responsabilitate,
Erwin Albu, viceprimar Codlea”

Previous Story

(Foto/Video) Brașovul se plânge, Clujul a trecut deja la treabă. Așa arată o echipă care deja dezinfectează scările blocurilor!

Next Story

E corect? Spitalul din Făgăraș refuză preluarea pacienților cu coronavirus din spitalele din Brașov!