(Foto) Brașovul din nou poluat. Boroda George: „Poluarea care se vede. Dacă la începutul crizei sanitare ne-am putut bucura de câteva zile cu aer curat , se pare ca poluarea nocturnă a revenit în orașul Brașov și împrejurimi. Din pacate această poluare este in continuare …”

Last Updated on mai 16, 2020 Brașovul continuă să fie poluat industrial. Nu au nicio milă față de brașoveni, chiar dacă acum se știe că poluarea favorizează îmbolnăvirea gravă cu coronavirus. Autoritățile nici nu se mai prefac că le pasă.

Boroda George: „Poluarea care se vede.
Dacă la începutul crizei sanitare ne-am putut bucura de câteva zile cu aer curat , se pare ca poluarea nocturnă a revenit în orașul Brașov și împrejurimi. Din pacate această poluare este in continuare “cu autor necunoscut” , motiv pentru care solicităm autorităților competente să ia măsuri reale in lupta împotriva poluatorilor.
(Foto) Brașovul din nou poluat. Boroda George: „Poluarea care se vede. Dacă la începutul crizei sanitare ne-am putut bucura de câteva zile cu aer curat , se pare ca poluarea nocturnă a revenit în orașul Brașov și împrejurimi. Din pacate această poluare este in continuare ...” 1

Ne confruntăm cu o criză sanitară de proporții și poluarea intensivă pune presiune suplimentară pe sănătatea populației care se expune astfel la un risc ridicat cauzat de nivelul ridicat de microparticule din atmosferă*(1).

În cele două poze atașate se poate vedea diferența dintre masuratorile efectuate intr-o zi cu cantitate minima de PM2.5 in aer și una cu cantitate ridicată de microparticule. Conform reglementărilor actuale impuse de Comisia Europeană, pragul limita superior admis la PM2.5 este de 17 [µg/m^3] *(2)

*(1)Studiul publicat de Universitate Harvard
https://projects.iq.harvard.edu/covid-pm
*(2)Normele europene în planul calității aerului , actualizate 2020
http://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ.do…
https://www.eea.europa.eu/…/air-quali…/air-quality-standards”

Fichiu Robertino: ASA este, poluarea este in fiecare zi. Noi nu mai muncim, ca sa nu transmitem viruși, stam acasă și ne omoară ei cu substanțe cancerigene, daaa!
(Foto) Brașovul din nou poluat. Boroda George: „Poluarea care se vede. Dacă la începutul crizei sanitare ne-am putut bucura de câteva zile cu aer curat , se pare ca poluarea nocturnă a revenit în orașul Brașov și împrejurimi. Din pacate această poluare este in continuare ...” 2

(Foto) Brașovul din nou poluat. Boroda George: „Poluarea care se vede. Dacă la începutul crizei sanitare ne-am putut bucura de câteva zile cu aer curat , se pare ca poluarea nocturnă a revenit în orașul Brașov și împrejurimi. Din pacate această poluare este in continuare ...” 3

Ann J: Dimineata. Este legal?
(Foto) Brașovul din nou poluat. Boroda George: „Poluarea care se vede. Dacă la începutul crizei sanitare ne-am putut bucura de câteva zile cu aer curat , se pare ca poluarea nocturnă a revenit în orașul Brașov și împrejurimi. Din pacate această poluare este in continuare ...” 4
Revenim cu detalii!

Previous Story

Brașov. Explicația Primăriei după ce a desființat locurile de parcare de la Parcul Central

Next Story

(Foto) Andrei: „Primul troleibuz pentru RATBV a ieșit în teste în orașul Plzen din Cehia după ce a fost echipat cu echipamentele electrice Skoda”