(Foto) Andrei: „Primul troleibuz pentru RATBV a ieșit în teste în orașul Plzen din Cehia după ce a fost echipat cu echipamentele electrice Skoda”

Last Updated on mai 16, 2020 Primăria Brașov a cumpărat 26 de troleibuze de la firma poloneză Solaris Bus & Coach SA.

Potrivit reprezentanților Solaris, primele troleibuze din contract vor ajunge la Brașov în lunile aprilie-mai, anul acesta, iar până la finalul lunii iulie vor fi livrate toate cele 26. Acestea sunt model „Solaris Trollino 18“, de 18 metri, articulate, anunță bzb.ro.

Andrei Andras: „Primul troleibuz pentru RATBV a ieșit în teste în orașul Plzen din Cehia după ce a fost echipat cu echipamentele electrice Skoda”.
(Foto) Andrei: „Primul troleibuz pentru RATBV a ieșit în teste în orașul Plzen din Cehia după ce a fost echipat cu echipamentele electrice Skoda” 1

(Foto) Andrei: „Primul troleibuz pentru RATBV a ieșit în teste în orașul Plzen din Cehia după ce a fost echipat cu echipamentele electrice Skoda” 2

Troleibuzele Solaris Trollino 18 au o capacitate de 137 de călători, dintre care 40 pe scaune, și vor veni dotate cu sistem de informare a pasagerilor cu tracking GPS și anunțarea stației următoare, două unități de aer condiționat pentru pasageri și una pentru șofer, două display-uri pentru anunțuri și reclame, patru validatoare, prize USB pentru încărcarea telefoanelor și altor dispozitive mobile, wifi.

Troleibuzele sunt dotate cu acumulator, care oferă o autonomie de minimum 5 kilometri în lipsa contactului cu linia de electricitate, lucru ce le va permite vehiculelor să folosească energia din baterii în zonele în care nu există rețeaua electrică necesară.

Previous Story

(Foto) Brașovul din nou poluat. Boroda George: „Poluarea care se vede. Dacă la începutul crizei sanitare ne-am putut bucura de câteva zile cu aer curat , se pare ca poluarea nocturnă a revenit în orașul Brașov și împrejurimi. Din pacate această poluare este in continuare …”

Next Story

Erwin Albu, plângere penală împotriva șefei Poliției Locale Codlea pentru zadarnicirea combaterii bolilor, crearea de panica si distribuirea de informatii false