Erwin Albu, plângere penală împotriva șefei Poliției Locale Codlea pentru zadarnicirea combaterii bolilor, crearea de panica si distribuirea de informatii false

Last Updated on aprilie 9, 2020 Erwin Albu, viceprimar în Coldea, anunță că i-a făcut plângere penală șefei Poliției Locale.

Erwin Albu: „Despre clacare.
Sunt unele persoane care clacheaza in aceste zile. Se intampla, desigur, suntem oameni si nu toti rezistam la enorma greutate din aceasta perioada. Mai grav este cand clachezi din functii importante si clacarea produce insa efecte negative.

Erwin Albu, plângere penală împotriva șefei Poliției Locale Codlea pentru zadarnicirea combaterii bolilor, crearea de panica si distribuirea de informatii false 1

Doamna Szinatovici, sefa a Politiei Locale Codlea, s-a bagat in concediu de saptamana trecuta. Desi e nevoie de fiecare om in plina criza, cred totusi ca Politia Locala functioneaza mult mai bine fara dumneaei. Mai ales de cand a trecut sub comanda politiei nationale, avand in vedere starea de urgenta.

Nu va pot explica ce infernale si degeaba sunt sedintele cu doamna sefa a politiei locale, atunci cand are chef sa apara la ele, in functie de starea vremii. Acum are timp sa scrie agramat din puțul gândirii domniei sale pe Facebook, întărâtată desigur si de niste politruci.

Drept urmare, doamna șefă s-a ales din partea mea cu o plangere penala pentru zadarnicirea combaterii bolilor, crearea de panica si distribuirea de informatii false. Si am cerut si o analiza la sange a activitatii domniei sale, mai ales din ultima perioada. Si niste examene si examinari ar fi potrivite. Bine, de asta toamna astept niste masuri impotriva dumneai, dar se pare ca reclamatiile mele catre Comisia de Disciplina din cadrul Primariei Codlea nu prezintă inca interes si cineva o tine inca in bratele sale călduțe.

Oamenii pot sa clacheze. Dar atunci trebuie sa faca un bine si sa se retraga”.

Previous Story

(Foto) Andrei: „Primul troleibuz pentru RATBV a ieșit în teste în orașul Plzen din Cehia după ce a fost echipat cu echipamentele electrice Skoda”

Next Story

Brașov. ‎Flavia Boghiu: „Realitatea este că părinții și bunicii noștri nu înțeleg gravitatea situației și sunt, în continuare, pe străzi, în piețe, magazine. Așa că acum avem cu toții o sarcină”: