Brașov. Explicația Primăriei după ce a desființat locurile de parcare de la Parcul Central

Last Updated on aprilie 9, 2020 Update
Întrebat  de mytex.ro despre actualele lucrări, purtătorul de cuvânt al Primăriei Brașov, Sorin Toarcea, a precizat că, în zona în care începe parcul este lăsat un spațiu pentru amenajarea a patru locuri de parcare și stațiile de încărcare aferente pentru mașini electrice. Celelalte spații se desființează.

„În locul parcării se extinde zona verde. Având în vedere că zona centrului istoric este una dintre zonele cu trafic foarte mare, ceea ce înseamnă poluare, trebuie să luăm acele măsuri care reduc acest trafic, inclusiv de descurajare a circulației cu autovehiculul propriu. Chiar și în Planul privind calitatea aerului sunt aceste recomandări”, ni s-a explicat.

Purtătorul de cuvânt a fost întrebat în ce fel ar contribui parcarea subterană la reducerea poluării.

„La acest moment, orice discuție despre parcarea subterană este suspendată, nu apare nici măcar ca și poziție în lista de investiții”, ne-a precizat Sorin Toarcea.

Știre Inițială
Se pare că Primăria a decis să anuleze locurile de parcare din jurul Parcului Central. Șoferii vor fi obligați acum să parcheze în Parcarea de la Spitalul Militar care a costat milioane de euro și stătea mai mult goală.

Serban Sovaiala: „(…) Acum, profitând de interdicțiile de deplasare, primăria s-a apucat sa anuleze locurile de parcare de lângă parcul central. Dom’ primar, mai întâi construiești o alternativă, apoi anulezi, nu invers!!!

Brașov. Explicația Primăriei după ce a desființat locurile de parcare de la Parcul Central 1

Scripcaru pare ca face tot ce poate să piardă alegerile locale, atunci când ele se vor ține. Consilierilor nu li se spune nimic, nu li se cere opinia, nu sunt ascultsti cand au o alta parere. ASA lucreaza primaria Brasov!”.

Paul F.: Un început bun. La cât mai multe spatii verzi
Mihai Nanu: Ca sa existe presiune si susținere pentru parcarea subterana.

Previous Story

Brașov. Cum a murit primul bătrân de coronavirus. Irina: „Bunicul meu a fost internat la Spitalul județean de urgență Brasov, secția Chirurgie 2 , urmând a fi operat la un deget necrozat. La momentul internării se află într-o stare buna, neavând probleme grave de sanatate…Cei de la Terapie Intensivă ne au informat in urma cu putin timp faptul că…”

Next Story

(Foto) Brașovul din nou poluat. Boroda George: „Poluarea care se vede. Dacă la începutul crizei sanitare ne-am putut bucura de câteva zile cu aer curat , se pare ca poluarea nocturnă a revenit în orașul Brașov și împrejurimi. Din pacate această poluare este in continuare …”