Brașov. Cum a murit primul bătrân de coronavirus. Irina: „Bunicul meu a fost internat la Spitalul județean de urgență Brasov, secția Chirurgie 2 , urmând a fi operat la un deget necrozat. La momentul internării se află într-o stare buna, neavând probleme grave de sanatate…Cei de la Terapie Intensivă ne au informat in urma cu putin timp faptul că…”

Last Updated on aprilie 9, 2020 Un bătrân din Bran a murit de coronavirus, primul deces din județul Brașov. Nepoata acestuia spune că s-a internet pentru o operație banală dar a fost infectat cu coronavirus. Există un focar de coronavirus la secția Chirurgie 2a Spitalului județean Brașov sau bătrânul era bolnav și nu știa?

Funaru Irina: „‼‼ va rog sa ma ajutati cu share la această postarea ‼‼
Bunicul meu , in data de 30.03.2020 a fost internat la Spitalul județean de urgență Brasov, secția Chirurgie 2 , urmând a fi operat la un deget necrozat. La momentul internării se află într-o stare buna, neavând probleme grave de sanatate.

Brașov. Cum a murit primul bătrân de coronavirus. Irina: „Bunicul meu a fost internat la Spitalul județean de urgență Brasov, secția Chirurgie 2 , urmând a fi operat la un deget necrozat. La momentul internării se află într-o stare buna, neavând probleme grave de sanatate...Cei de la Terapie Intensivă ne au informat in urma cu putin timp faptul că...” 1

Vineri 03.04.2020 a fost operat de medicul Dr Maier . Sâmbătă seara , am vorbit cu el si ne a spus că nu se simte bine, ca are probleme de respiratie. Am luat legatura cu medicul, solicitând sa i se faca testul tinand cont ca era de 8 zile în spital. AM FOST REFUZATI pe motiv că nu prezintă simtome specifice Covid19. Luni starea lui s-a agravat , iar marți a fost mutat din salon 306 secția Chirurgie 2 , in Terapie intensivă.

Ieri am fost anunțați că a decedat în urma unui stop cardiac. ‼SOCUL a venit aseara cand am aflat din presă că a decedat în urma infectarii cu Covid19, in ziua de Marți ‼ astăzi am reusit sa luam legatura cu Dr MAIER care ne a confirmat rezultatul testării si a recunoscut că este acasa si nu mai lucrează.

Cei de la Terapie Intensivă ne au informat in urma cu putin timp faptul că Dr Maier se află în izolare ! ‼ ajutati-ne sa facem public acest caz ‼ poate cunoașteți pe cineva internat acolo in perioada 30.03-09.04.2020 ‼ orice informatie ne poate ajuta !

Din toata povestea reiese că toata secția Chirurgie 2a Spitalului județean Brașov ar putea fi un focar ‼‼‼”

Brașov. Cum a murit primul bătrân de coronavirus. Irina: „Bunicul meu a fost internat la Spitalul județean de urgență Brasov, secția Chirurgie 2 , urmând a fi operat la un deget necrozat. La momentul internării se află într-o stare buna, neavând probleme grave de sanatate...Cei de la Terapie Intensivă ne au informat in urma cu putin timp faptul că...” 2

Deces 223
Bărbat, 81 de ani din jud. Brașov.
Internat la Spitalul Clinic Județean Brașov, în data de 30.03.2020, în secția ATI din 07.04.2020.

Condiții medicale pre-existente: diabet zaharat tip II, obezitate, Insuficiență mitrală.
Confirmată în 08.04.2020.
Decedat pe 08.04.2020”.

Previous Story

Brașov. Primul deces al unui bolnav cu coronavirus, confirmat de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență

Next Story

Brașov. Explicația Primăriei după ce a desființat locurile de parcare de la Parcul Central