Ești de acord? Medicul Dan Grigorescu: „În maxim 48 de ore ar trebui statuată purtarea obligatorie a măștilor și în Brașov. Pretutindeni în spațiile publice!”

Last Updated on aprilie 9, 2020 Se întâmplă ceva nefiresc pe la Spitalul Județean? Medicul Dan Grigorescu are o propunere de bun simț în miez de noapte.

Grigorescu Dan: „În maxim 48 de ore ar trebui statuată purtarea obligatorie a măștilor și în Brașov. Pretutindeni în spațiile publice!”

Ești de acord? Medicul Dan Grigorescu: „În maxim 48 de ore ar trebui statuată purtarea obligatorie a măștilor și în Brașov. Pretutindeni în spațiile publice!” 1

Masca este obligatorie în Bacău, Hunedoara, Maramureş, Galaţi, Vaslui, Iaşi şi Suceava, anunță Digi 24.

Se pot folosi eşarfe, măşti din pânză sau orice alte tipuri de protecţie care să acopere nasul şi gura, important este ca ele, după folosire, să fie spălate şi călcate, pentru a asigura o protecţie sporită.

Previous Story

Brașov. Alte 14 persoane infectate cu coronavirus, 175 în total. Radu Hossu: „În Brașov s-a înfrânt covidu! Plin pe străzi, înainte de orele libere pentru seniori. Mi-e frică de ceea ce urmează. Și nu pentru că ar fi Guvernul ăsta prost. Ci pentru că noi suntem proști, oamenii! Luăm în derâdere …”

Next Story

Brașov. Al doilea deces al unui bolnav cu coronavirus