Brașov. Alte 14 persoane infectate cu coronavirus, 175 în total. Radu Hossu: „În Brașov s-a înfrânt covidu! Plin pe străzi, înainte de orele libere pentru seniori. Mi-e frică de ceea ce urmează. Și nu pentru că ar fi Guvernul ăsta prost. Ci pentru că noi suntem proști, oamenii! Luăm în derâdere …”

Last Updated on aprilie 9, 2020 La nivel național, de la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 441 de noi cazuri de îmbolnăvire.

Până astăzi, 9 aprilie, pe teritoriul României, au fost confirmate 5.202 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 647 au fost declarate vindecate și externate.

Brașov. Alte 14 persoane infectate cu coronavirus, 175 în total. Radu Hossu: „În Brașov s-a înfrânt covidu! Plin pe străzi, înainte de orele libere pentru seniori. Mi-e frică de ceea ce urmează. Și nu pentru că ar fi Guvernul ăsta prost. Ci pentru că noi suntem proști, oamenii! Luăm în derâdere ...” 1

Radu Hossu: „În Brașov s-a înfrânt covidu! Am văzut la prietena Mihaela Banu pe wall. Plin pe străzi, înainte de orele libere pentru seniori. S-a produs și o tamponare în fața blocului ei în ultimele ore, because aglomerație.

Prin urmare, măsurile impuse de distanțare socială s-au evaporat la ceva raze mai puternice de soare. Dar și la îndemnul unor imbecili care continuă cu “covidul nu e decât o gripă”. Alții (economist de mare valoare) fac comparație cu mortalitatea dată de țânțari și observă cum covid-19 e o nimica toată. Urmează Paștele. Vai de noi.

Mi-e frică de ceea ce urmează. Și nu pentru că ar fi Guvernul ăsta prost. Ci pentru că noi suntem proști, oamenii!

Luăm în derâdere cerințele guvernului, pericolul acestui virus, lipsa capacității sistemului nostru de sănătate, nu facem decât să ne prelungim agonia. O să vedeți că iar sunt Mama Omida și iar le știu eu ca un om mare”.

Previous Story

Brașov. ‎Flavia Boghiu: „Realitatea este că părinții și bunicii noștri nu înțeleg gravitatea situației și sunt, în continuare, pe străzi, în piețe, magazine. Așa că acum avem cu toții o sarcină”:

Next Story

Ești de acord? Medicul Dan Grigorescu: „În maxim 48 de ore ar trebui statuată purtarea obligatorie a măștilor și în Brașov. Pretutindeni în spațiile publice!”