Brașov. Vor fi amendați și șoferii RATBV? Un șofer de la Codreanu a fost amendat cu 9,000 de lei pentru că a umplut autobuzul, fără a ține cont de măsurile pentru prevenția răspândirii coronavirusului

Last Updated on mai 16, 2020 Un șofer de la Codreanu a fost amendat cu 9.000 de lei pentru că a permis multor călători să intre în autobuzul său, încălcând astfel normele privind stoparea răspândirii coronavirusului. Vor fi amendați și șoferii RATBV care permit umplerea autobuzelor?

Aurica Ripeanu: „Cine are cunoștință sa faca publică postarea spre ministrul transportului in comun asa arata condițiile de siguranță a covid 19 pe rutele Brașov -Rotbav si retur pe autobuze Transbus Codreanu va rog distribuiți poate vede cine trebui suntem obligați sa mergem la munca in asemenea conditi”
Brașov. Vor fi amendați și șoferii RATBV? Un șofer de la Codreanu a fost amendat cu 9,000 de lei pentru că a umplut autobuzul, fără a ține cont de măsurile pentru prevenția răspândirii coronavirusului 1

Poliția, citată de Realitatea Brașov: În urma apariției în mediul online a unor imagini în care se observă mai multe persoane care călătoresc cu un mijloc de transport în comun, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Brașov s-au sesizat din oficiu și efectuează verificări în vederea stabilirii cu exactitate a stării de fapt.

Polițiștii brașoveni continuă să acționeze în sistem integrat, alături de celelalte structuri din dispozitivul de ordine și siguranță publică, fiind prezenți în teren pentru impunerea normelor legale în timpul Stării de Urgență.

De asemenea vă asigurăm că suntem receptivi la orice sesizare și acționăm în permanență pentru prevenirea și combaterea criminalității. Cu ocazia cercetărilor efectuate în cauză, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Brașov, au identificat conducătorul auto ca fiind un bărbat în vârstă de 54 de ani, din județul Bacău. Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 9.000 lei.

Previous Story

Brașov. Al doilea bolnav cu coronavirus s-a vindecat. NU vă îmbolnăviți! Vor fi doar 22 de paturi ATI, dotate cu ventilatoare!

Next Story

Brașov. Radu Hossu: „Azi ai fost poate cel mai frumos oraș … Cei de la Primărie ne-au chemat acolo pentru că au recunoscut că nu mai fac față și au nevoie ca să pună sisteme și protocoale și proceduri pe picioare, le pot rezolva. Despre parteneri privați care donează în speranța că vor alina o sufeință cruntă: foamea! Căci despre mâncare vorbim în principal. Și a fost și George Scripcaru și Costel Mihai și Adrian Oprica și Allen Coliban acolo, dar și …”