Brașov. Al doilea bolnav cu coronavirus s-a vindecat. NU vă îmbolnăviți! Vor fi doar 22 de paturi ATI, dotate cu ventilatoare!

Last Updated on martie 27, 2020 Autoritățile au anunțat astăzi că al doilea bolnav cu coronavirus din Brașov s-a vindecat. Este vorba de o femeie în vârstă de 53 de ani, care a fost externata astăzi.

Tot autoritățile vă cer să nu vă îmbolnăviți pentru că nu au unde să vă trateze. Oficial sunt doar 22 de paturi ATI, dotate cu ventilatoare, care pot ajuta pacienții în stare gravă cu coronavirus. Dacă se îmbolnăvesc 50 de persoane grav  dintr-o dată situația nu mai poate fi controlată. Așa că stați în casă.

Brașov. Al doilea bolnav cu coronavirus s-a vindecat. NU vă îmbolnăviți! Vor fi doar 22 de paturi ATI, dotate cu ventilatoare! 1

Autoritățile anunțau, în urmă cu câteva zile, că în spitalele brașovene vor fi amenajate 22 de paturi ATI, dotate cu ventilatoare, și vor fi distribuite astfel, potrivit brasovtv.com:

10 paturi la Spitalul de Pneumoftiziologie;
8 paturi la Spitalul de Boli Infecțioase;

2 paturi la Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov;
2 paturi la Spitalul Municipal din Făgăraș.

Un pacient este deja în stare gravă, intubat la Spitalul Clinic Județean de Urgență. Pacientul este intubat și ventilat mecanic din cauza insuficienței respiratorii.

Previous Story

De ce Primăria Brașov nu cumpără echipamente pentru medicii din spitale? Ambulanța Brașov: „Ne confruntam cu epuizarea stocurilor de echipamente si materiale sanitare. Avem nevoie de combinezoane, mănuși, măști, dezinfectanți etc ”

Next Story

Brașov. Vor fi amendați și șoferii RATBV? Un șofer de la Codreanu a fost amendat cu 9,000 de lei pentru că a umplut autobuzul, fără a ține cont de măsurile pentru prevenția răspândirii coronavirusului