Brașov. Spitalul de Boli Infecțioase, plin cu pacienți diagnosticați cu coronavirus. Numărul real este ținut la secret

Last Updated on martie 24, 2020 Guvernul PNL, în înțelepciunea sa, a decis că brașovenii nu au voie să știe câți bolnavi de cronavirus sunt în orașul lor. Știu toți conducătorii de instituții din Brașov dar cei mulți sunt ignorați total.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului de boli infectioase, prof. Univ. Dr Maria Cocuz a declarat astăzi că spitalul de boli infecțioase funcționează la întreaga capacitate, acolo fiind internați doar pacienți diagnosticați cu coronavirus, fără să se precizeze și numărul acestora, anunță Radio Brasov FM.

Brașov. Spitalul de Boli Infecțioase, plin cu pacienți diagnosticați cu coronavirus. Numărul real este ținut la secret 1

Dr. Docuz a specificat că evoluția pacienților este destul de bună, de la asimptomatici până la cei cu simptome medii. Nu au fost cazuri care să necesite transferarea lor la unități spitalicești superioare, după cum a declarat dr. Cocuz.

 

Previous Story

Vârstnicii din Brașov pot cere ajutorul voluntarilor de la grupul Vă ajutăm din Brașov,. Flavia Boghiu: „Având în vedere măsura instituirii carantinei generale și interdicția persoanelor de peste 65 de ani de a ieși din casă, Vă ajutăm din Brașov a întreprins următoarele acțiuni”:

Next Story

Brașov. Asociatia ZI de BINE: „Spitalul Clinic de Boli Infecțioase a primit astăzi primele 500 de teste și cele 100 de lenjerii de pat de la IKEA”