(Last Updated On: March 24, 2020)

Pentru că autoritățile locale nu se implică suficient pentru dotarea spitalelor, societatea civilă s-a mobilizat pentru a face rost de echipamente.

Asociatia ZI de BINE: „📣 Ne prezentăm la raportul de seară cu vești bune! Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Brașov a primit astăzi primele 500 de teste și cele 100 de lenjerii de pat de la IKEA.
Brașov. Asociatia ZI de BINE: „Spitalul Clinic de Boli Infecțioase a primit astăzi primele 500 de teste și cele 100 de lenjerii de pat de la IKEA” 1

Brașov. Asociatia ZI de BINE: „Spitalul Clinic de Boli Infecțioase a primit astăzi primele 500 de teste și cele 100 de lenjerii de pat de la IKEA” 2

⚡️ Din programul de mâine face parte livrarea de mănuși, măști, dezinfectanți, supraîncălțăminte, șervețele dezinfectante prosoape de hârtie și hârtie igienică spre: Brașov, Târgu Mureș, Suceava, Rădăuți, Craiova, Sinaia, Buzâu,Câmpulung, INSMC.

+ o surpriză legată de un eveniment important pentru asociația noastră și implicit pentru noi toți care ne-am adunat aici să facem ce putem mai bine pentru cei care au grijă de noi în aceste momente.

🥳 Cine ghicește ce e mâine primește o bezea (virtuală, bineînțeles)!”