Brașov. Asociatia ZI de BINE: „Spitalul Clinic de Boli Infecțioase a primit astăzi primele 500 de teste și cele 100 de lenjerii de pat de la IKEA”

Last Updated on martie 24, 2020 Pentru că autoritățile locale nu se implică suficient pentru dotarea spitalelor, societatea civilă s-a mobilizat pentru a face rost de echipamente.

Asociatia ZI de BINE: „📣 Ne prezentăm la raportul de seară cu vești bune! Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Brașov a primit astăzi primele 500 de teste și cele 100 de lenjerii de pat de la IKEA.
Brașov. Asociatia ZI de BINE: „Spitalul Clinic de Boli Infecțioase a primit astăzi primele 500 de teste și cele 100 de lenjerii de pat de la IKEA” 1

Brașov. Asociatia ZI de BINE: „Spitalul Clinic de Boli Infecțioase a primit astăzi primele 500 de teste și cele 100 de lenjerii de pat de la IKEA” 2

⚡️ Din programul de mâine face parte livrarea de mănuși, măști, dezinfectanți, supraîncălțăminte, șervețele dezinfectante prosoape de hârtie și hârtie igienică spre: Brașov, Târgu Mureș, Suceava, Rădăuți, Craiova, Sinaia, Buzâu,Câmpulung, INSMC.

+ o surpriză legată de un eveniment important pentru asociația noastră și implicit pentru noi toți care ne-am adunat aici să facem ce putem mai bine pentru cei care au grijă de noi în aceste momente.

🥳 Cine ghicește ce e mâine primește o bezea (virtuală, bineînțeles)!”

Previous Story

Brașov. Spitalul de Boli Infecțioase, plin cu pacienți diagnosticați cu coronavirus. Numărul real este ținut la secret

Next Story

Brașov. FELICITĂRI! Elevi de la Șaguna, locul I la două categorii ale concursului NASA Space Settlement Contest