Brașov. FELICITĂRI! Elevi de la Șaguna, locul I la două categorii ale concursului NASA Space Settlement Contest

Last Updated on martie 25, 2020 Elevi de la Șaguna au ocupat locul I la două categorii ale concursului NASA Space Settlement Contest.

Colegiul National Andrei Saguna, Brasov: „Vesti bune aduse de Tudor Cucu: “In aceste zile atat de tensionate, sagunistii au reusit sa demonstreze din nou ca munca si pasiunea asigura locul I la doua categorii in cadrul NASA Space Settlement Contest, competitie sponsorizata anul acesta de National Space Society!

Brașov. FELICITĂRI! Elevi de la Șaguna, locul I la două categorii ale concursului NASA Space Settlement Contest 1 Brașov. FELICITĂRI! Elevi de la Șaguna, locul I la două categorii ale concursului NASA Space Settlement Contest 2

Inca de la afisarea rezultatelor, doua echipe radiaza de fericire. Vestea a adus incredere si optimism celor care alcatuiesc echipa clasei a XII-a, formata din Diana Platica, Alexandra Baitanu, Daria Manea, cu proiectul ” Spegula Bildo”, dar si celor din echipa clasei a XI -a, formata din Ana Maria Pelin, Cristina Comaniciu (C.N. “Grigore Moisil”), Luca Stefan Dugaiasu si Tudor Cucu, cu proiectul ” Adrestia”. Ne bucuram sa impartasim cu totii aceste sentimente!”

Previous Story

Brașov. Asociatia ZI de BINE: „Spitalul Clinic de Boli Infecțioase a primit astăzi primele 500 de teste și cele 100 de lenjerii de pat de la IKEA”

Next Story

Brașov. De ce nu intervine Armata? DSP Brașov a dezertat! Șefa și-a dat demisia, jumătate din angajați au fugit în concedii medicale! DSP, prima linie de apărare contra coronavirus, a fost anihilat