Brașov. De ce nu intervine Armata? DSP Brașov a dezertat! Șefa și-a dat demisia, jumătate din angajați au fugit în concedii medicale! DSP, prima linie de apărare contra coronavirus, a fost anihilat

Last Updated on martie 26, 2020 Brașovul este în criză profundă. DSP, prima linie de apărare contra coronavirus, a fost anihilat. Șefa și-a dat demisia, jumătate din angajați au fugit în concedii medicale! De ce nu preia Armata conducerea? Este bună doar de parade militare? Instituțiile locale nu au fost în stare să rezolve situația de la DSP, fac doar ședințe față în față ca să se infecteze unul pe altu, așa că armata să preia inițiativa. Cu siguranță au oameni capabili care să preia conducerea și să-i verifice pe cei care au fugit în concedii medicale. Cei care au luat concedii medicale false să fie dați afară și angajați rapid alții.

Anca Bertea, directorul Direcției de Sănătate Publică Brașov, a demisionat din funcție în cursul zilei de azi. Informația a fost confirmată de Bertea, care a precizat că „instituția nu era pregătită nici când era bine, ca să nu vorbim de situația actuală”, informează bizbrasov.ro.

Brașov. De ce nu intervine Armata? DSP Brașov a dezertat! Șefa și-a dat demisia, jumătate din angajați au fugit în concedii medicale! DSP, prima linie de apărare contra coronavirus, a fost anihilat 1
(foto Brasov Metropolitan)

De asemenea, Bertea a mai spus că jumătate dintre angajații DSP „au intrat în concedii medicale când au aflat de epidemia de coronavirus”, iar lucrurile s-au aglomerat pentru angajații direcției. are au fost nevoiți să acopere și golul lăsat de colegii lor.

Mircea Marian: „Jumătate din angajații directiei de sănătate publică Brașov au intrat în concediu când au aflat de coronavirus. Șefa DSP Brașov a demisionat, nu inainte de a anunța în presa locală cum i-au dezertat oamenii – sursa: g4media.

Ăsta e statul român, în toată frumusețea sa. Fidelitate, decorații, super-salarii, concedii sfinte, ferească cel de sus să spui că dacă e criză ar trebui să li se reducă salariile.

Și, când e nașpa, hai, pa frate. Ce vrei, bă, să mor?
În timpul ăsta, un tip ca Mandachi lucrează full time să ducă mâncare gratuită celor din linia I.
#TradatoriSiDezertori”

Previous Story

Brașov. FELICITĂRI! Elevi de la Șaguna, locul I la două categorii ale concursului NASA Space Settlement Contest

Next Story

Medicul Ramona Ionescu: „Va fi jale, cel puțin la Brașov. Degeaba duci ventilatoare noi în spitale vechi, pline de microbi! Am văzut ce au făcut cei din Cluj, cu achiziționarea spitalului privat Polaris și mi se pare o idee foarte bună. E un spital de recuperare, nou, acolo nu e o încărcare microbiană ca în spitalele vechi. Eu sper ca …”