Brașov. Se închide Piaţa de Miercuri, de astăzi

Last Updated on martie 23, 2020 Piața de Miercuri își suspendă activitatea începând de astăzi, 23 martie. În schimb, pieţele agroalimentare rămân deschise.

„Toţi comercianţii vor trebui să îşi acopere produsele cu folie. Pe fiecare tarabă vor fi afişate măsurile de protecţie pe care fiecare persoană trebuie să şi le ia, se va continua dezinfecţia pieţelor, în afara programului de lucru cu publicul”, a declarat primarul Braşovului, citat de bzb.ro.

Brașov. Se închide Piaţa de Miercuri, de astăzi 1

Reprezentanţii Primăriei Braşov fac un apel la braşoveni să respecte distanţele minime între ei şi ceilalţi cumpărători şi să îşi ia toate măsurile pentru a nu răspândi acest virus.

Previous Story

Brașov. Medicul Florin Orțan către George Scripcaru: „Căsuțele utilizate pentru târguri sa fie amplasate cate una, pe fiecare strada ce deservește comunități mari de oameni din cartierele din Brașov. Ele sa fie puse gratuit la dispoziția producătorilor locali, astfel se da oportunitatea cetățenilor sa “facă piața” in condiții de contact social minim…”

Next Story

(Foto) Sorin Pop: „Brașovul a înțeles… De ce nu putem izola orașul?…. Ar fi cea mai bună decizie…. Sa poți pleca dar sa nu mai poți intra in Brașov. Asta înseamnă prevenție…”