Brașov. Medicul Florin Orțan către George Scripcaru: „Căsuțele utilizate pentru târguri sa fie amplasate cate una, pe fiecare strada ce deservește comunități mari de oameni din cartierele din Brașov. Ele sa fie puse gratuit la dispoziția producătorilor locali, astfel se da oportunitatea cetățenilor sa “facă piața” in condiții de contact social minim…”

Last Updated on martie 23, 2020 Medicul Florin Orțan îi propune primarului George Scripcaru o soluție concretă prin care comercianții să-și poată vinde produsele.

Florin Orțan: „Propunere imperativa pentru Primăria Brașov,
In actualul context, in care singurele solutii viabile sunt cele de distanțare sociala, propun Primăriei Brașov următoarele:
Căsuțele utilizate pentru târguri, precum si alte construcții provizorii care pot fi folosite ca si locuri de comercializare a produselor, sa fie amplasate cate una, pe fiecare strada ce deservește comunități mari de oameni din cartierele din Brașov.

Brașov. Medicul Florin Orțan către George Scripcaru: „Căsuțele utilizate pentru târguri sa fie amplasate cate una, pe fiecare strada ce deservește comunități mari de oameni din cartierele din Brașov. Ele sa fie puse gratuit la dispoziția producătorilor locali, astfel se da oportunitatea cetățenilor sa “facă piața” in condiții de contact social minim...” 1

Ele sa fie puse gratuit la dispoziția producătorilor locali, astfel se da oportunitatea cetățenilor sa “facă piața” in condiții de contact social minim.
In aceste condiții cetățenii se vor putea aproviziona cu drumuri scurte, fara transport in comun si cu minim contact social in spatiu deschis!

Brașovenii așteaptă si merita soluții imediate la problemele generate de criza Coronavirus. Totodată, producătorii locali trebuie sprijiniți, încurajați si ajutati sa isi vândă produsele in conditii de siguranta”.

Previous Story

Brașov. Dispărută! O fată de 17 ani a dispărut de trei zile. Ai văzut-o?

Next Story

Brașov. Se închide Piaţa de Miercuri, de astăzi