Brașov. Dispărută! O fată de 17 ani a dispărut de trei zile. Ai văzut-o?

Last Updated on martie 23, 2020 Poliția cere ajutorul pentru găsirea unei fete de 17 ani care a dispărut din Brașov. A plecat de acasă, în urmă cu trei zile, şi nu s-a mai întors.

Poliția Brașov solicită sprijin în vederea depistării unei fete în vârstă de 17 ani care, la data de 20 martie în jurul orei 14.00, a plecat de la domiciliu său şi nu a mai revenit până în prezent, anunță Observator TV.

Brașov. Dispărută! O fată de 17 ani a dispărut de trei zile. Ai văzut-o? 1

Cei care au văzut-o sau pot oferi detalii, sunt rugaţi să anunţe Poliţia Capitalei, apelând numărul unic de urgenţă 112.

Semnalmente:
– înălțime aproximativ 1,74 m, constituție astenică, păr lung negru, ondulat.

La momentul plecării era îmbrăcată cu o geacă de piele de culoare neagră, pantalon tip blue-jeans albaștri și pantofi sport de culoare albastră.

Tânăra are asupra sa are un telefon mobil.

Previous Story

Brașov. Leroy Merlin închide de astăzi!

Next Story

Brașov. Medicul Florin Orțan către George Scripcaru: „Căsuțele utilizate pentru târguri sa fie amplasate cate una, pe fiecare strada ce deservește comunități mari de oameni din cartierele din Brașov. Ele sa fie puse gratuit la dispoziția producătorilor locali, astfel se da oportunitatea cetățenilor sa “facă piața” in condiții de contact social minim…”