Brașov. Miruna: „Draga conducător al acestui BMW …Ai frânat ca un b** in spatele meu, pe banda a doua. Te-ai supărat atât de tare ca te-ai lipit de mine la câțiva cm, ai deschis geamul si ai început sa ma înjuri, așa cum ai învățat si acasă, ca la școala de șoferi nu cred. Te-am ignorat si mi-am continuat drumul in care ai suferit de neacordare de atenție si m-ai tot urmărit si mi-ai tot spus replici de dragoste, cu botoxata ta care rânjea a analfabetism. Te-ai gândit ca-i mai misto sa te pui in fata mea si sa mi bagi o frână, doar ca …”

Last Updated on februarie 20, 2020 O șoferiță din Brașov prezintă modul cum a fost agresată în trafic de un șofer de BMW. Incidentul a avut loc în sensul giratoriu de la Făget.

Pe Facebook, Miruna R. a scris: „Draga conducător al acestui BMW, n-am nimic personal cu șoferii de BMW, ca-s mașini faine, dar pe tine sper sa te vad curând interacționând cu un echipaj de la rutiera așa cum ai interacționat cu mine azi. In caz ca nu știai, îți aduc aminte câteva lucruri:

Brașov. Miruna: „Draga conducător al acestui BMW ...Ai frânat ca un b** in spatele meu, pe banda a doua. Te-ai supărat atât de tare ca te-ai lipit de mine la câțiva cm, ai deschis geamul si ai început sa ma înjuri, așa cum ai învățat si acasă, ca la școala de șoferi nu cred. Te-am ignorat si mi-am continuat drumul in care ai suferit de neacordare de atenție si m-ai tot urmărit si mi-ai tot spus replici de dragoste, cu botoxata ta care rânjea a analfabetism. Te-ai gândit ca-i mai misto sa te pui in fata mea si sa mi bagi o frână, doar ca ...” 1 Brașov. Miruna: „Draga conducător al acestui BMW ...Ai frânat ca un b** in spatele meu, pe banda a doua. Te-ai supărat atât de tare ca te-ai lipit de mine la câțiva cm, ai deschis geamul si ai început sa ma înjuri, așa cum ai învățat si acasă, ca la școala de șoferi nu cred. Te-am ignorat si mi-am continuat drumul in care ai suferit de neacordare de atenție si m-ai tot urmărit si mi-ai tot spus replici de dragoste, cu botoxata ta care rânjea a analfabetism. Te-ai gândit ca-i mai misto sa te pui in fata mea si sa mi bagi o frână, doar ca ...” 2

1. hartuirea, chiar si in trafic, se sancționează
2. o banda de mers se păstrează si in giratoriu, si la ieșirea din giratoriu, oricât de naspa e ca ai o tigaie care merge cu 30 la ora in fața ta.
3. o schimbare a direcției se semnalizează cu luminile din dotare, nu cu degetul din mijloc.

Si in cazul in care intre timp ai învățat sa citești si nu ți-i s-a șters memoria de la manelele din aceeași dotare, iți aduc la cunoștință următoarele: veneam liniștită, spre casa, după o zi de munca, plecata de vreo 12 ore.

Am carnet de 6 ani – dar sigur de mai multi ca tine, iar incidente din vina mea sau contravenții n-am. Cele 3 puncte de mai sus le respect cu strictețe.

Ne-am întâlnit pe la trecerea de pietoni de dinainte de giratoriul de la Făget, unde in caz ca ți-a luat privirea botoxata din dreapta ta, era o trecere de pietoni la care se angaja in traversare o persoana.

Ai frânat ca un b** in spatele meu, pe banda a doua. Mi-am păstrat banda, spre deosebire de tine care m-ai depășit prin dreapta pe trecerea de pietoni si ai vrut sa îmi tai fata in giratoriu, unde te-ai supărat maxim pe mine ca n-ai reușit sa ma împingi in banda a 3-a ca sa ai loc sa ocolești o mașină oprita pe prima.

Te-ai supărat atât de tare ca te-ai lipit de mine la câțiva cm, ai deschis geamul si ai început sa ma înjuri, așa cum ai învățat si acasă, ca la școala de șoferi nu cred.

Te-am ignorat si mi-am continuat drumul in care ai suferit de neacordare de atenție si m-ai tot urmărit si mi-ai tot spus replici de dragoste, cu botoxata ta care rânjea a analfabetism.

Te-ai gândit ca-i mai misto sa te pui in fata mea si sa mi bagi o frână, doar ca mai exista si regula nr. 4, sa păstrezi distanta si calmul, când interacționezi cu un …. ca tine.

Te-am lăsat sa te joci pana te-ai plictisit, dar sper, ca mâine, sa te superi mai tare si sa-ți pierzi dreptul de a răspândi părerea generalizata despre șoferii de BMW, pentru ca tu nu meriți sa fii nici măcar atât. Iti doresc, in incheiere, 3 lucruri, ca primele 3 reguli:

1. sa dai de unul mai “destept” ca tine
2. sa dai de un echipaj de politie care nu vrea sa te lase sa te mai joci singur
3, sa te mai intalnesc, data viitoare, tot la o trecere de pietoni, implorand sa te las sa traversezi”.

Potrivit Digi 24, Tipologia şoferului agresiv este descrisă într-un studiu realizat de autorităţi. De cele mai multe ori, este bărbat şi are între 18 si 25 de ani. De regulă, conduce o maşină extrem de puternică.

Previous Story

Brașov. Femeie rănită în autobuzul RATBV care duce spre Codlea. A fost dusă la spital

Next Story

Accident Brașov. 3 mașini lovite la trecerea de pietoni. Raluca: „Eu oprită pe prima banda sa treacă strada pe trecere copilul meu, pe a doua banda oprește un Logan alb, la trecere, din spate unul îl lovește, 2 secunde încă o bubuitura… Altul îl lovește pe …”