Accident Brașov. 3 mașini lovite la trecerea de pietoni. Raluca: „Eu oprită pe prima banda sa treacă strada pe trecere copilul meu, pe a doua banda oprește un Logan alb, la trecere, din spate unul îl lovește, 2 secunde încă o bubuitura… Altul îl lovește pe …”

Last Updated on februarie 20, 2020 Trei autoturisme s-au ciocnit joi dimineața, pe strada De Mijloc. Potrivit martorilor, mașinile s-au lovit la o trecere de pietoni.

Pe grupul de Facebook INFORMATII RUTIERE BRASOV, Raluca C. a scris: „Acum 5 minute pe. Str De Mijloc, în fata scolii, eu oprită pe prima banda sa treacă strada pe trecere copilul meu, pe a doua banda oprește un Logan alb, la trecere, din spate unul îl lovește, 2 secunde încă o bubuitura… Altul îl lovește pe cel din spatele Loganului….3 mașini avariate doar pentru ca unul a oprit din bun simt la trecerea de pietoni, în fata scolii….of”
Accident Brașov. 3 mașini lovite la trecerea de pietoni. Raluca: „Eu oprită pe prima banda sa treacă strada pe trecere copilul meu, pe a doua banda oprește un Logan alb, la trecere, din spate unul îl lovește, 2 secunde încă o bubuitura... Altul îl lovește pe ...” 1

Alex V.: Nepastrarea distantei ,neatentia + ca asfaltu nu este tocmai prietenos de dimineata !

Previous Story

Brașov. Miruna: „Draga conducător al acestui BMW …Ai frânat ca un b** in spatele meu, pe banda a doua. Te-ai supărat atât de tare ca te-ai lipit de mine la câțiva cm, ai deschis geamul si ai început sa ma înjuri, așa cum ai învățat si acasă, ca la școala de șoferi nu cred. Te-am ignorat si mi-am continuat drumul in care ai suferit de neacordare de atenție si m-ai tot urmărit si mi-ai tot spus replici de dragoste, cu botoxata ta care rânjea a analfabetism. Te-ai gândit ca-i mai misto sa te pui in fata mea si sa mi bagi o frână, doar ca …”

Next Story

Brașov. Parcuri noi în Avantgarden și la IUS. De ce se opune Primăria? Corneliu Teposu: „Facem parcuri la pădure în Răcădău și parc dendrologic la Noua (prin tăierea pădurii și plantarea unor copaci de alte soiuri) …Observăm că Astra, Scriitorilor, Tractorul, Bartolomeu, Avantgarden, Florilor, adică zonele în care locuiesc cei mai mulți brașoveni sunt complet ignorate la capitolul spatii verzi și, totodată, acolo sunt înghesuite tot mai multe clădiri noi….”