Brașov. Femeie rănită în autobuzul RATBV care duce spre Codlea. A fost dusă la spital

Last Updated on februarie 20, 2020 O femeie a fost dusă de urgență la spital, miercuri după-amiază, după ce a căzut într-un autobuz RATBV care circula pe linia 220 Braşov – Codlea.

„O persoană de sex feminin, care se deplasa cu un mijloc se transport în comun s-a dezechilibrat și a căzut. Persoana în cauză a fost transportată la spital. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal”, a declarat pentru mytex.ro purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov, agent Nadia Olaru.

Brașov. Femeie rănită în autobuzul RATBV care duce spre Codlea. A fost dusă la spital 1

Potrivit codlea-info.ro, o femeie care se afla în picioare s-a dezechilibrat când șoferul autobuzului a efectuat o manevră bruscă la intrarea în sensul giratoriu și a căzut, lovindu-se puternic.

Martorii spun că un alt autobuz a venit și i-a preluat pe călători și că autobuzul era aglomerat, acesta fiind cel mai probabil și motivul pentru care femeia nu s-a putut ține de un dispozitiv de prindere din mijlocul de transport.

Previous Story

Foto Brașov. Gunoaie aruncate în stradă de vecini furioși. Focar de infecție 

Next Story

Brașov. Miruna: „Draga conducător al acestui BMW …Ai frânat ca un b** in spatele meu, pe banda a doua. Te-ai supărat atât de tare ca te-ai lipit de mine la câțiva cm, ai deschis geamul si ai început sa ma înjuri, așa cum ai învățat si acasă, ca la școala de șoferi nu cred. Te-am ignorat si mi-am continuat drumul in care ai suferit de neacordare de atenție si m-ai tot urmărit si mi-ai tot spus replici de dragoste, cu botoxata ta care rânjea a analfabetism. Te-ai gândit ca-i mai misto sa te pui in fata mea si sa mi bagi o frână, doar ca …”