Foto Brașov. Gunoaie aruncate în stradă de vecini furioși. Focar de infecție 

Last Updated on februarie 19, 2020 Mai mulți brașoveni au fost amendați după ce au aruncat în stradă gunoaiele strânse de un vecin într-o cameră nelocuită, din cartierul Noua. Exasperați de mirosurile gunoaielor brașovenii au trecut la acțiune fără să mai anunțe operatorul de salubritate.

„Reziduurile fuseseră colectate de unul dintre locatari, într-o încăpere nelocuită de ceva vreme, iar vecinii au hotărât să arunce deșeurile în stradă pur și simplu. Polițiștii locali de la Biroul de Ordine Publică zona 3 și operatorul de salubritate s-au autosesizat și au reușit să igienizeze zona, care se transformase într-un focar de infecție aflat în apropierea comunității. De la fața locului s-au ridicat două camioane de gunoaie!

Foto Brașov. Gunoaie aruncate în stradă de vecini furioși. Focar de infecție  1 Foto Brașov. Gunoaie aruncate în stradă de vecini furioși. Focar de infecție  2 Foto Brașov. Gunoaie aruncate în stradă de vecini furioși. Focar de infecție  3

Peroanele care au decis să arunce mizeriile direct în stradă, fără să apeleze la serviciile operatorului de salubritate pentru o igienizare în bune condiții, punând în pericol astfel sănătatea cetățenilor, au fost sancționate potrivit H.C.L. nr. 149/2017 (Regulamentul Cadru al serviciului de salubrizare și deszapezire a Municipiului Brașov), în sumă totală de 1.600 de lei”, se precizează într-un comunicat de presă al polițiștilor locali, prezentat de brasovtv.com.

Revenim cu detalii!

Previous Story

Brașov. Cei mai mari săritori cu schiurile din lume vin în premieră în România, la Râșnov. Stefan Kraft, Dawid Kubacki, Kamil Stoch vin la Cupa Mondială Masculină de Sărituri cu Schiurile care va avea loc pe Valea Cărbunării

Next Story

Brașov. Femeie rănită în autobuzul RATBV care duce spre Codlea. A fost dusă la spital